NavMenu

Trinity Park - Jedinstveni poslovni kompleks sa hotelom u srcu Novog Sada

Izvor: PR Četvrtak, 11.05.2023. 08:43
Komentari
Podeli
Hotelsko-poslovni kompleks posebnih karakteristika koji će postati novo obeležje Novog Sada, niče u srcu grada, u blizini Futoškog parka. Na temeljima postojećeg kompleksa gradi se Trinity Park, premium kancelarijski kompleks sa mogućnošću korišćenja hotelskog sadržaja, koji će predstavljati savršenu ravnotežu između gradske atmosfere i prirode, pružajući neverovatan pogled na Novi Sad.

Trinity Park, kao jedinstveno i zaista inspirativno mesto za rad, zakupcima nudi "pristup po meri", u smislu dizajna i uređenja poslovnog prostora - potpuno fleksibilan i funkcionalni koncept otvorenog prostora. Pored elegantnih staklenih fasada koje omogućuju veliku količinu prirodnog svetla, svaka poslovna zgrada u okviru kompleksa je klasifikovana kao zgrada A klase, a ceo projekat je dizajniran u skladu sa najvišim međunarodnim standardima zelene gradnje, uključujući LEED sertifikat, energetsku efikasnost i smanjenu emisiju CO2.


Novi Sad je u poslednjih nekoliko godina postao veoma tražena poslovna adresa. Sa rastom tražnje za poslovnim prostorom, uporedo su i zahtevi kompanija-zakupaca postali sve sofisticiraniji. Industrije koje se orijentišu ka Novom Sadu su pretežno IT kompanije, razvojni centri, kao i firme iz kreativne industrije.

Na kraju 2022. godine Novi Sad je raspolagao sa 135.000 m2 modernog poslovnog prostora namenjenog izdavanju, od kojih 43% pripada poslovnim zgradama A klase, dok 57% čini poslovni prostor B klase, prema izveštaju vodeće konsultantske kuće za nekretnine CBS International koja je deo Cushman & Wakefield Grupe i ekskluzivni zastupnik za izdavanje Trinity Park kompleksa.


Stopa raspoloživog prostora koji pripada A klasi je na izuzetno niskom nivou i iznosi manje od 1%, što ukazuje na veoma jaku potražnju u segmentu kvalitetnijih prostora, te je vest o izgradnji kompleksa Trinity Park, čiji je investitor kompanija Inobačka, od velike važnosti.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.