Izvor: eKapija | Utorak, 12.04.2011.| 15:32
Izdvojite članak Odštampajte vest

Sajam motocikala, bicikala i prateće opreme "Moto Bike Expo" u Novom Sadu od 14. do 17. aprila

(Foto: b)

Novosadski sajam će od 14. do 17. aprila biti domaćin 6. međunarodnom sajmu motocikala, bicikala i prateće opreme "Moto Bike Expo – Novi Sad" kao i Izložbi nautike. Učesnici će biti okupljeni u Hali "Master" Novosadskog sajma.

- Oko 40 izlagača predstaviće motocikle, bicikle, plovila i prateću opremu u Hali "Master" Novosadskog sajma, a povoljni uslovi za kupovinu izloženih modela, akcije posvećene bezbednosti u saobraćaju i atraktivni prateći programi obeležiće sajamske manifestacije -saopštio je na konferenciji za novinare menadžer projekta Miroslav Radišić.

U cilju bezbednosti vozača motocikala u saobraćaju, u saradnji sa Savetom za bezbednost saobraćaja Grada Novog Sada, a za sajam motocikala, bicikala i prateće opreme pripremljena je publikacija pod nazivom "Vodič za bezbednu vožnju motociklista" koja će biti besplatno deljena posetiocima.

- Novosadski sajam se uvek razlikuje svojim priredbama od sajmova u okruženju, a sajam motocikala nema samo prodajni, već i edukativni karakter. Zbog toga smo odlučili da učestvujemo u izdavanju publikacije koja prikazuje sve neophodne informacije za bezbednu vožnju i unapređenja bezbednosti u saobraćaju. Tokom sajma svakodnevno će biti prisutan neko od članova Saveta koji će davati potrebne informacije o bezbednosti u saobraćaj - najavio je član gradskog veća, Siniša Bubnjević.

Pored toga, velika pažnja i ove godine usmerena je na prateće sadržaje, a u krugu Novosadskog sajma, u petak, 15. aprila od 13 časova održaće se amaterske trke ubrzanja, dok je dan kasnije u isto vreme na programu takmičenje u vožnji na zadnjem točku. Uz to, biće organizovana i koncertna dešavanja, pa će u petak, 15. aprila u saradnji sa muzičkom emisijom "Gruvanje" koja se emituje na Radio televiziji Vojvodine, posetioci imati prilike da čuju domaće autorske bendove, kao što su "Uvertira", "Plug`n`play", "Ponoćni kauboj", "Lude krawe" i S.A.R.S. Dan kasnije u subotu, 16. aprila posetioci će imati prilike da čuju "Blues Hammer" bend i "AC/DC" tribute bend. Sajmovi su otvoreni od 10 do 19 časova, a ulaznica košta 250 dinara.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.