NavMenu

Leskovcu za rekonstrukciju klizališta 7 miliona dinara, a za nabavku savremene opreme skoro 27.000 švajcarskih franaka

Izvor: eKapija Petak, 05.05.2023. 11:47
Komentari
Podeli
Leskovac (Foto: Shutterstock/djphotographics)Leskovac
Ministarstvo turizma i omladine sufinasiraće projekat rekonstrukcije montažnog klizališta u Leskovcu sa 7 miliona dinara, saopšteno je iz ove lokalne samouprave.

Takođe, ministar državne uprave i lokalne samouprave Aleskandar Martinović potpisao je ugovor, između ostalog i sa predstavnikom grada Leskovca Đorđem Stankovićem, rukovociocem grupe za upravljanje projektima u odeljenju za društvene delatnosti Grada Leskovca, o dodeli sredstava iz Fonda za funkcionalno-organizacione modele, a u cilju dalje modernizacije rada odabranih lokalnih samouprava.

Za projekat "Reogranizacijom do efikasnije uprave grada Leskovca", dodeljeno je 26.855 švajcarskih franaka za obezbeđivanje adekvatne stručne podrške i nabavku neophodne opreme. Cilj projekta je obezbeđivanje savremenijeg koncepta pružanja usluga.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.09.2023.  |  Industrija, Zdravstvo

I sa Astra Zenekom dogovorena saradnja u okviru projekta BIO4 kampus

Memorandum o razumevanju u okviru projekta BIO4 kampus potpisali su danas Ana Brnabić, predsednica Vlade Republike Srbije i Hans Sijbesma, regionalni potpredsednik farmaceutske kompanije Astra Zeneka za Centralnu i Istočnu Evropu i Baltik. Memorandum sa Astra Zenekom dolazi samo dan kasnije pošto je memorandum o razmevanju juče potpisan i sa kompanijom Fajzer (Pfizer) u okviru novog bio-ekonomskog centra u Beogradu. Brnabić je posle

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.