NavMenu

Ponesi muziku!

Izvor: eKapija Petak, 08.04.2011. 08:55
Komentari
Podeli

Uz šampanjac, muziku i bogatu ponudu nove prolećne kolekcije modna kuća "Luna" do 11. aprila sprovodi akciju "Ponesi muziku!". Akcija podrazumeva druženje sa muzičkom grupom Neverne bebe u "Luna" radnjama u Novom Sadu, Beogradu Požarevcu (Tabačka čaršija 8. april) i Čačku (Kosovski venac 2, TC Partizanka – 11. april).

Posvećena negovanju pravih vrednosti i kvaliteta, a inspirisana prolećem, modna kuća "Luna" ovom akcijom nastoji da svojim dragim kupcima pruži kompletan ugođaj kupovine uz zvuke Nevernih beba i popust od čak 20%.

Milan Đurđević, frontmen Nevernih beba ocenio je "Lunin" rad kao visoko profesionalan, što je i bio podsticaj međusobnoj saradnji, dok Jelena i Jana – Neverne bebe, svoju naklonost modnoj kući "Luna" iskazuju predstavljajući prolećnu kolekciju 2011.

- Međusobno smo se prepoznali, stil je element koji nas je povezao - rekao je Milan na sinoćnjem druženju u Beogradu.

Kvalitet akcije prepoznala je i Jasna Matić, doskorašnja ministarka telekomunikacija i informacionog društva, koja je uveličala beogradsku svečanost, pozdravivši prisutne dame.

- Uspešno plasirati modne proizvode u Srbiji nije mala stvar. Modna kuća "Luna" uzor je mladim ženama koje žele da napreduju.

Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka modne kuće "Luna", takođe je poželela dobrodošlicu prisutnim damama koje je okupio zajednički cilj - promocija osnovnih vrednosti – rada, znanja i talenta.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.