NavMenu

Preduzeće "Vatroival" dobilo sertifikat SRPS OHSAS 18001:2008

Izvor: eKapija Sreda, 06.04.2011. 13:36
Komentari
Podeli

Preduzeće "Vatroival" iz Beograda od nedavno, osim sertifikata SRPS ISO 9001:2008, poseduje i sertifikat SRPS OHSAS 18001:2008, kojim se potvrđuje da preduzeće ima uspostavljen sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu. Time se "Vatroival" pridružio za sada malom broju pravnih lica u Srbiji koja poseduju ovaj sertifikat.

Sertifikatom, koji je dobio "Vatroival", obuhvaćene su oblasti: kontrolno ispitivanje i servisiranje protivpožarnih aparata, merenje protoka i kapaciteta hidrantskih mreža, inženjering stabilnih sistema za dojavu i gašenje požara, kontrola statičkog elektriciteta, električnih i gromobranskih instalacija, preventivni pregledi Ex uređaja, edukacija i konsalting iz oblasti zaštite od požara i bezbednosti i zdravlja na radu.

- Uvođenje OHSAS bilo je imperativ za naše preduzeće. Našim klijentima, kojima pružamo usluge iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu i zaštite od požara morali smo da pokažemo koliko pre svega u svojoj kući brinemo o ovom aspektu poslovanja - kaže Nebojša Pančić, direktor "Vatroivala".

Usluge "Vatroival" koristi više od 500 klijenata na celoj teritoriji Srbije, među kojima su: OMV, VIP Mobile, Raiffeisen banka, Erste banka, "Ikea", "Procter&Gamble", "CB Richard Ellis", "Puratos", supermarketi DIS, mnoge apoteke, restorani, pekare.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.