NavMenu

Apartmani na Divčibarama sve traženija investicija

Izvor: PR Utorak, 18.04.2023. 12:23
Komentari
Podeli
Najveći broj turista tokom zimske sezone u Srbiji privukli su Zlatibor, Beograd, Kopaonik, Novi Sad i Divčibare.

Divčibare, turističko mesto na planini Maljen, poslednjih godina se istaklo kao izuzetno privlačna destinacija zbog kvalitetnih ski staza, netaknute prirode i dobre povezanosti sa ostalim gradovima.

Pored toga, turiste privlače i povoljnije cene usluga u odnosu na veće planinske centre u Srbiji.

Iako se za Divčibare uglavnom vezuju zimske aktivnosti, kapaciteti su popunjeni i tokom leta, kada se može uživati u predivnim pogledima i pešačkim stazama.


Povoljnija cena nekretnina

Investiranje u nekretnine je jedan od najisplativijih pasivnih prihoda, pogotovo ako su u pitanju popularne destinacije koje posećuje hiljade turista.

Iako je potražnja za apartmanima na Divčibarama sve veća, trenutna ponuda pokazuje da se tamo još uvek može kupiti nekretnina po korektnoj ceni, za razliku od većih planinskih centara gde je cena kvadrata čak i do tri puta veća.

Apart hotel Knežev Dvor Resort & Spa investitora Beo Cortex 2020 d.o.o. jedinstven je objekat smešten u najlepšem delu Divčibara.

Investitor nudi potpuno opremljene apartmane koje odlikuje vrhunski dizajn enterijera, ekološka gradnja i izvanredno uređen sistem vodovoda i grejanja.

Objekat sadrži Dry Concept SPA centar i teretanu, opremljenu najnovijom opremom renomiranih proizvođača.

Blizina Beograda i ostalih gradova, izvanredni sadržaji i netaknuta priroda čine Knežev dvor idealnom lokacijom za odmor, ali i za investiranje.

Posebna pogodnost je mogućnost plaćanja na rate, u skladu sa željom investitora da svaki kupac odabere najpogodniji plan otplate.


Investitor je pouzdana i finansijski stabilna kompanija od poverenja, jedna od nekoliko u vlasništvu porodice Bjelajac, od kojih je najistaknutije preduzeće Dumeco d.o.o. koje se već više od dve decenije uspešno bavi prevozom putnika.

Izgradnjom nepokretnosti, prometovanjem, izdavanjem i održavanjem, njihov stručni tim bavi se od 2014. godine, uz primenu svih internacionalnih poslovnih standarda utemeljenih u višedecenijskom poslovanju.


Idealna lokacija i jedinstveni sadržaji za celu porodicu

Apart hotel Knežev dvor Resort & Spa stvoren je za opuštanje sa celom porodicom i autentičan doživljaj prirode u neposrednoj blizini svih dešavanja.

Mnogobrojni sadržaji uključuju a la carte restoran, recepciju, wellness & spa, teretanu, parking, skijašnicu, conference room, dečije igralište i igraonicu, playroom, najam električnih bicikala.



Specijalna aprilska ponuda

Zbog velikog interesovanja za ovaj projekat, u toku je specijalna aprilska akcija: besplatno održavanje prvih godinu dana, relaksirana dinamika plaćanja do 2024, kao i poklon porodični spa vaučer uz kupovinu.



Kako kupiti opremljen apartman na Divčibarama?

U odabiru idealne nekretnine za život ili isplative investicije pomoći će vam agenti za nekretnine koji imaju dugogodišnje iskustvo.

Agencija za nekretnine Kredium, najbolji partner Beograda na vodi, ekskluzivan je prodavac objekta Knežev dvor Resort & Spa.

Možete ih kontaktirati na 066 / 68 68 991 za sve informacije o Knežev Dvor Resort & Spa apartmanima ili posetiti Kredium prodajni centar u tržnom centru Galerija, Beograd.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Izvođači za gradnju Tiršove 2 tražiće se u konkurentnom postupku sa pregovaranjem - Država objavila novi tender, cena ostala ista

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je novi tender za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2, a ovoga puta, umesto u otvorenom postupku, izvođači će se tražiti u konkurentnom postupku sa pregovaranjem. Cena tendera nije izmenjena u odnosu na prošli put, te i dalje iznosi 11,2 milijarde dinara (oko 95 mil EUR) bez PDV-a, a detaljnije o tenderu pogledajte OVDE. Podsetimo, cena je upravo i bila razlog poništavanja prethodnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.