NavMenu

Klinički centar Kragujevac dobiće novu zgradu od 22.000 m2 - Raspisan tender za projektovanje

Izvor: eKapija Subota, 15.04.2023. 10:22
Komentari
Podeli
(Foto: tommaso79/shutterstock.com)
Ministarstvo zdravlja raspisalo je tender za izradu tehničke dokumentacije za potrebe izgradnje, dogradnje i rekonstrukcije Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac i uređenja parternih površina dela kompleksa sa montažnom garažom.

Sredstva za finansiranje tehničke dokumentacije su obezbeđena iz budžeta Republike Srbije, dok će sredstva za izgradnju UKC Kragujevac biti obezbeđena iz kredita Evropske investicione banke.

Predmet javne nabavke je usluga koja obuhvata izradu tehničke dokumentacije, uključujući i neophodna istraživanja lokacije, pribavljanje mišljenja, uslova, odobrenja, saglasnosti i dozvola u skladu sa zakonima, propisima, pravilnicima i standardima Republike Srbije i izradu tehničkog dela konkursne dokumentacije potrebne za sprovođenje postupaka javnih nabavki za izvođenje radova na rekonstrukciji, dogradnji i izgradnji objekata i uređenja parternih površina dela kompleksa kliničkog centra, u cilju modernizacije UKC Kragujevac.

Izrada tehničke dokumentacije koja je predmet javne nabavke podrazumeva usklađivanje i dopunu postojeće tehničke dokumentacije Glavnog projekta 2012 sa potrebama Ministarstva zdravlja, važećom zakonskom regulativom i normativima Republike Srbije i važećom planskom dokumentacijom

Glavnim projektom 2012 obuhvaćena je izgradnja novog objekta ukupne BRGP od oko 19.275m2 i spratnosti Po+P+5+TE i podzemne tople veze sa postojećim Urgentnim centrom.

Odabrani projektan je u obavezi je da tehničku dokumentaciju za objekat iz Glavnog projekta 2012 uskladi sa potrebama naručioca i važećom zakonskom regulativom i normativima, s tim što je potrebno da, uz postojeće eteže, predvidi dodavanje jednog tipskog sprata, tako da će ukupna BRGP objekta spratnosti Po+P+6+TE iznositi oko 22.000m2.


Rok za podnošenje ponuda je 10. maj 2023. godine, a detaljnije pogledajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.