NavMenu

U znaku metarmofoze - "Amstel Fashion Week" od 26. marta do 2. aprila

Izvor: eKapija Petak, 25.03.2011. 09:36
Komentari
Podeli

"Amstel Fashion Week", u organizaciji Modnog studija "Click", biće održan od 26. marta do 3. aprila na nekoliko zanimljivih lokacija u Beogradu. Inspiracija ove prolećne Beogradske nedelje mode je metamorfoza.

"Amstel Fashion Week" počinje u subotu u 19 časova modnom revijom "Modamorfoza" u Čumićevom sokačetu. Kroz fotografije Miloša Nadeždina biće predstavljeni dizajneri i radnje ovog novog centra autorske mode u Beogradu.

- Jedna od glavnih misija Beogradske nedelje mode jeste otkrivanje i afirmisanje mladih talenata tako da će i ovoga puta značajan deo programa biti posvećen mladim i još uvek neafirmisanim dizajnerima poput studenata najprestižnijih umetničkih i modnih akademija - rekao je vlasnik agencije "Click" i idejni tvorac "Amstel Fashion Weeka" Nenad Radujević.

Na nekoliko lokacija u Beogradu biće prikazane domaćih kreatora, između ostalih: Ane Šekularac, Bate Spasojević, Suzane Perić, Tamare Radivojević, Ane Ljubinković, Dejana Despotovića, Tijane Pavlov, Ljube Sikimića, Viktorije Džimrevske. Marte Miljanić, Ines Janković...

"Na Amstel Fashion Week" biće organizovan i konkurs "Amstel Fashion Photo Session", u kojem može da učestvuje svaki posetilac. Posetioci će biti u prilici da, na rotirajućem postolju u Amstel photo corneru, naprave sopstvenu 360° fotografiju.

Sve 360° fotografije biće objavljene na sajtu www.amstelfashionweek.rs, gde će publika glasati za najbolje. Glasaće se putem Wi-Fi mreže u Belexpocentru i na sajtu ovog modnog događaja.

Najbolji će dobiti po tri fotoaparata, a prva nagrada odnosi i titulu osobe sa najboljim stajlingom tokom prolećnog "Amstel Fashion Weeka".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.