NavMenu

Karakašević i Kocić 1. aprila igraju revijalni meč povodom otvaranja stonoteniskog centra Kocić&SDPS

Izvor: eKapija Petak, 31.03.2023. 14:45
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Aleksandar Parezanović)Ilustracija
Legende stonog tenisa Aleksandar Karakašević i Goran Kocić odigraće 1. aprila u 18 časova u holu Tržnog centra Big Fashion revijalni meč povodom otvaranja Stonoteniskog centra Kocić&SDPS, navodi se u saopštenju.

Pored toga, ove subote i nedelje na istom mestu, od 12 do 19 sati, svi zainteresovani moći će da besplatno zaigraju stoni tenis i osvoje gratis stonoteniske termine u trajanju od jednog sata u Akademiji Kocić i Stonoteniskom centru Kocić&SDPS, čije otvaranje je planirano za početak aprila.

Novi stonoteniski centar zajednički je projekat Akademije Kocić, koju vodi naš čuveni stonoteniser i dugogodišnji selektor reprezentacije i paraolimpijske reprezentacije Goran Kocić i preduzeća SDPS, koje čini tim visokostručnih i posvećenih profesionalaca među kojima je 80% osoba sa invaliditetom.

- Karakašević i ja sretali smo se u različitim ulogama. Bili smo saigrači, a kasnije sam imao tu čast da budem selektor i trener reprezentacije u kojoj je on nastupao. Prijatelji smo, igraćemo revijalni meč, ali znajući koliko obojica volimo da pobeđujemo slutim da će se to pretvoriti u ozbiljno nadmetanje. Verujem da će se i publika, upravo zbog toga, dobro zabaviti - kaže Kocić.

Čuveni teniser objašnjava da njegovo iskustvo tokom godina vođenja Akademije Kocić potvrđuje da opšte interesovanje za stoni tenis raste.

- Ovaj vid rekreacije pogodan je za sve starosne grupe i polove, a jednako je zabavan za one koji nikada nisu držali reket i one koji su iskusni igrači. Zato smo želeli da novi centar koji otvaramo bude na lokaciji Viline vode koja je lako dostupna iz različitih delova grada - rekao je on.

Kako je istakao, posebno se raduje što će Stonoteniski centar Kocić&SDPS biti prilagođen i potrebama osoba sa invaliditetom.

- Želim da primenim moje iskustvo u radu sa paraolimpijcima omogućavajući svim osobama sa invaliditetom da uživaju u stonom tenisu. U sali u kojoj imamo 9 stolova, osobe sa invaliditetom imaće svakog dana besplatan termin, podršku trenera, a pristup i prostorije unutar centra biće prilagođene njihovim potrebama - istakao je Kocić.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.