NavMenu

Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova u Beogradu od 6. aprila - 100 izlagača iz pet zemalja

Izvor: Beta Četvrtak, 30.03.2023. 16:12
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Warren Goldswain/shutterstock.com)Ilustracija
Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova, 43. po redu, održaće se od 6. do 10. aprila u Beogradu, sa više od 100 izlagača iz pet zemalja, saopšteno je.

Pod sloganom "Isplovi, zabaci, ulovi", sajam će okupiti ljubitelje i korisnike svih vrsta plovila, sportova na vodi i ronjenja, opreme za lov i ribolov, nautičke, kamp i "outdoor" opreme.

Prošle godine na Sajmu je učetvovalo 55 izlagača iz tri zemlje, a bilo je više od 10.000 posetilaca.

Posetiocima će ove godine biti ponuđeni gliseri, jahte, jedrilice, čamci, skuteri, brodski i vanbrodski motori, oprema za sportove na vodi, obuka, iznajmljivanje plovila i drugo za nautički turizam.

Posetiocima će, pored skupih plovila i opreme, biti ponuđeni pecaroški i gumeni čamci, skuteri za koje, prema rečima organizatora, interesovanje raste iz godine u godinu.

U sklopu pratećeg programa biće savetovanja za posetioce, obuke, demonstracija eksponata, projekcija filmova, stručnih predavanja, promocija i izložbi, a učestvovaće umetnici, muzeji i druge institucije.

Radno vreme sajma biće od 10 do 19 sati, poslednjeg dana sajma od 10 do 16 sati. Ulaznica košta 450 dinara, grupna 250, grupna za đake i studente 200, a propusnica za sve dane sajma 1.200 dinara.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.