NavMenu

Četiri bilateralna udruženja organizovala seminar pod nazivom "Revolucija u HR sektoru"

Izvor: eKapija Sreda, 29.03.2023. 17:24
Komentari
Podeli
Helensko privredno udruženje Srbije, Belgijsko-srpska poslovna asocijacija, Komora italijansko-srpskih privrednika i Hrvatski poslovni klub, u saradnji sa kompanijom Elite Academy Balkans, organizovali su seminar pod nazivom "Revolucija u HR sektoru", u hotelu Saint Ten, kojem je prisustvovalo 50 predstavnika kompanija-članica.

Seminar je vodio Miša Pavićević, specijalista u oblasti i HR sektora i direktor kompanije Elite Academy Balkans koja posluje u domenu reorganizacije i restruktuiranja kompanija, kao i testiranja, selekcije i obuke zaposlenih, navedeno je u saopštenju. Koristeći praktične primere, Miša Pavićević je predstavnicima kompanija – članica govorio o revoluciji u HR sektoru, izazovima u motivaciji i vođenju kadrova, kao i rešenjima za prepoznavanje potencijala zaposlenih i odabiru uspešnog tima.

Osim toga, Miša Pavićević je učesnicima seminara predstavio odlike različitih grupa generacija u poslovnom okruženju, kao i način da se njihova interna komunikacija i i pozitivan odnos zaposlenih prema kompaniji unaprede.

Miša PavićevićMiša Pavićević

Predstavnici kompanija-članica su imali priliku da razmene iskustva sa ostalim učesnicima i dobiju povratne informacije od predavača, a kompanija Elite Academy Balkans im je ovim povodom pružila mogućnost da urade besplatan test ličnosti i ponašanja u profesionalnom okruženju.

Nakon predavanja, organizovan je networking koktel, prilika da članovi četiri bilateralne organizacije nastave razgovor i druženje u neformalnoj atmosferi.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.05.2023.  |  Finansije

Ekonomisti mesecima najavljivali pad kamata, ali iz MMF-a poručuju: Ništa pre 2025.

Rast kamata je već nešto na šta smo navikli prethodnih godinu i po dana. Ekonomija je poslednjih godina bila uzdrmana brojnim globalnim neprilikama. Sva globalna previranja loše su uticala i na ekonomiju, što je rezultiralo rastom inflacije, a samim tim i povećanjem kamata. Strani stručnjaci tvrde da do pada neće skoro doći. Podsetimo od prošle godine pa sve do danas FED je ukupno deset puta povećao kamate, ECB je do sada povećala

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.