NavMenu

East Point Vračar - Lawa Hospitality počinje izgradnju luksuznog stambeno-poslovnog objekta (FOTO)

Izvor: PR Četvrtak, 30.03.2023. 12:01
Komentari
Podeli
Lawa Hospitality doo posluje u okviru grupacije Lawa, koja se bavi izgradnjom stambenih i poslovnih objekata, razvojem investicionih lokacija, kao i prodajom i održavanjem sopstvenih nepokretnosti.

U ovom trenutku Lawa Hospitality doo finalizuje izgradnju apart-hotela sa pratećim sadržajima na Kopaoniku. Objekat se nalazi u najlepšem delu Ulice Stefana Prvovenčanog sa pogledom na netaknutu prirodu. Prateći sadržaji u objektu su SPA centar i skijašnica.

Od budućih projekata grupacija Lawa je posebno ponosna na stambeni kompleks Lawa NBG Hills-a koji razvija u novobeogradskom Bloku 6 pod nazivom Ozone Residence bruto površine 44.000m2.

Od projekata Lawa grupacije u fazi realizacije se ističe izgradnja reprezentativnog rezidencijalnog objekta East Point Vračar, koja je započeta polovinom marta, uz besprekornu projektno-tehničku dokumentaciju. Ovaj pažljivo projektovani objekat nalazi se u ulici Velimira Teodorovića u mirnijem delu Vračara koji je poslednjih godina doživeo značajnu transformaciju.

Objekat izlazi na čak tri ulice. Ovakva trostrana orijentacija je omogućila projektnom timu da učini iskorak u odnosu na ustaljena rešenja koja nas okružuju, kako na mikrolokaciji, tako i u drugim delovima grada.

Prema važećem planu detaljne regulacije planiran je dalji razvoj ovog dela Vračara produženjem ulice Velimira Teodorovića sve do Južnog bulevara, kao i sadnja drvoreda uz ulicu.

Važeći urbanistički plan i pozicija parcele u okviru mikrolokacije garantuju da ni jedna strana objekta East Point Vračar neće biti zaklonjenja izgradnjom novih objekata, što stanovima omogućava trajnu prirodnu osvetljenost i pogled koji nikada neće biti zaklonjen.


U objektu spratnosti 3Po+NPr+VPr+6+Ps nalaziće se 39 stanova različitih struktura, dva lokala u prizemlju i 56 garažnih mesta na tri nivoa podzemne garaže. Stanovi su po strukturi jednoiposobni, dvosobni, trosobni, četvorosobni i dupleksi, a kvadrature u rasponu od 45 m2 po stambenoj jedinici do 185 m2.

Dupleksi su posebna odlika ove stambene rezidencije. Dupla spratna visina "staklenog zida" pretvara prostor vašeg dnevnog boravka u jedinstvenu oazu svetlosti i harmonije.

Posebna pažnja je posvećena odabiru materijala i elemenata koji su implementirani u stambenje jedinice i zajedničke prostorije. Podovi soba su obloženi hrastovim parketom prve klase velikih formata, dok će italijanska granitna keramika prve klase velikog formata naći svoje mesto u kupatilima, kuhinjama i lođama uz slavine, baterije i tuševe Hansgrohe, a sanitarije Villeroy & Boch. Fasadna stolarija je od aluminijumskih profila sa termo prekidom, aluminijumskim roletnama sa električnim upravljanjem i predviđenim prostorom za dodavanje komarnika. Planirana je ugradnja sigurnosnih vrata marke Bosal.


Grejanje je centralno sa priključkom na gradsku toplanu, sa kalorimetrima po utrošku za svaku stambenu jedinicu. Klimatizacija je multi split sistem marke LG.

U svakom stanu postoji smart home sistem.

Pored svega navedenog, objekat East Point Vračar odlikovaće i vrhunska zvučna i termo izolacija.

Rok za završetak radova je novembar 2024. godine.


Za više informacija posetite sajt eastpointvracar.rs ili kontaktirajte prodajni tim na broj telefona 063 / 11 11 221. Sa zadovoljstvom će vam pružiti sve dodatne informacije o projektu East Point Vračar!
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.