NavMenu

Šabačka "Duga Group" nada se boljim danima u oblasti završnih radova u građevinarstvu

Izvor: eKapija Utorak, 22.03.2011. 12:35
Komentari
Podeli

Građevinsko preduzeće "Duga Group" iz Šapca i u ovoj godini nastavlja sa uspešnim pružanjem usluga u završnim građevinskim radovima. Molerski, farbarski, keramički i gipsarksi radovi samo su deo usluga ovog preduzeća.

Kako za "eKapiju" kaže Rada Milenković, zadužena za tehničku dokumentaciju, čini se da se kriza u građevinarstvu još više osetila u prvim mesecima ove godine.

- Poznato je da su prethodne dve godine bile krizne za srpsku građevinu, a čini mi se da početak godine nije doneo nikakav boljitak. Nema toliko velikih projekata, a naplaćivanja su teža.

"Duga Group" trenutno izvodi radove na objektu građevinske kompanije "Monterra" u beogradkoj ulici Mitroplita Petra, na farmaceutskoj fabrici "Ivančić i sinovi" u Starim Banovcima, kao i nekoliko stambenih objekata u Šapcu.

U međuvremenu su konkurisali na javni poziv Grada Beograd za popravku fasada u prestonici.

Nadaju se i da će pomenuta kompanija "Monterra", dobiti posao na izgradnji stanova u naselju "Stepa Stepanović", što bi kompaniji "Duga Group", kao njihovim podizvođačima radova, osiguralo jedan dugoročniji posao.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.