NavMenu

Pet stilskih načina da nosite svoje omiljene haljine ovog proleća

Izvor: Ženski magazin Sreda, 29.03.2023. 11:45
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay / Pexels)Ilustracija
Proleće je sezona kada konačno možemo da nosimo haljine za kojima smo čeznuli tokom zime. Cvetne haljine, modeli smelih boja, maksi i midi, haljine bez i dugih rukava od raznih tkanina, tekstura i u najrazličitijim bojama.

Mnogo je opcija kao i vremenskih prilika koje ne pomažu posebno pri odlučivanju koja haljina odgovara određenoj prilici, ali i sa kojim kaputom i cipelama možemo da je kombinujemo tako da nam bude udobno, da nam ne bude hladno, ali i da izgledamo moderno i ženstveno.

Kao i uvek do sada, inspiraciju pronalazimo kod modnih influenserki koje su uvek odličan izvor inspiracije. One nam ovog puta pomažu svojim stajlinzima da zablistamo u prolećnim haljinama.


Nosite haljinu u kombinaciji sa blejzerom

Jedan od najsigurnijih i najelegantnijih načina da nosite svoju haljinu, bilo da je u pitanju noćni izlazak ili jutro, je sa blejzerom. Bilo da je vaša haljina maksi, midi ili mini, predimenzionirani blejzer će je istaći dodajući eleganciju. Kombinujte je sa ravnim papučama ili mokasinama za dnevne izlaske, dok za večernje izlaske možete odabrati cipele sa visokom potpeticom.


Nosite haljinu sa perjanom jaknom

Ova kombinacija će izgledati zgodnije za vaš večernji izgled kada je temperatura niža nego tokom dana. Preferirajte cipele sa potpeticom da biste uravnotežili ležerni i atletski ton pufer jakne. A ako odlučite da nosite mini haljinu, par čizama sa visokom potpeticom savršeno će upotpuniti vaš stil.


Nosite maksi haljinu dugih rukava

Odlučite se za maksi haljinu dugih rukava, idealno od fine trikotaže tako da vam ne treba kaput (ako vremenske prilike dozvoljavaju). Kombinujte je sa patikama i torbom za ležeran šik efekat.


Nosite je uz košulju

Nosite svoju haljinu kratkih rukava sa košuljom ispod, kombinujte je sa patikama ili čizmama sa visokom potpeticom u zavisnosti od stila koji želite da postignete, naravno i u zavisnosti od prilike.


Nosite je uz mantil

Kombinujte jedan od najklasičnijih komada prolećne garderobe, a to je trenč mantil, sa midi ili maksi haljinom. Vaš bež trenč mantil savršeno će se slagati sa haljinom slične nijanse ili sa teksas haljinom, koja je jedan od najvećih trendova sezone.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.