Izvor: RTV | Ponedeljak, 21.03.2011.| 08:51

U Somboru otvoren savremeni fitnes centar - Željko Rebrača planira i izgradnju Etno ostrva na Dunavu

U "Roda centru" u Somboru, koji je sagradio prošle godine, poznati košarkaš Željko Rebrača otvorio je fitnes centar sa turskim kupalitom, saunom i salom za masažu. Centar je opremljen najmodernijom opremom za vežbanje i jedinstven je u ovom delu Vojvodine. Na poslednjem spratu Roda centra za najmlađe otvorena je igraonica sa lavirintom i igračkama po najvišim bezbednosnim standardima.

- Otvorili smo nova radna mesta, što je od velike važnosti za građane Sombora. Otvaranje ovakvog kompleksa upotpuniće svakodnevicu i omogućiti sugrađanima da na jednom mestu pronađu više zanimljivih sadržaja - istakao je prilikom otvaranja Rebrača. - Ovo će biti lepo mesto za okupljanje, druženje i provod sa pogledom na panoramu grada.

Ovom prilikom Željko Rebrača je najavio nove investicije kroz proširenje kapaciteta i ponude restorana "Plava ruža" u Apatinu, za koji je planirana izgradnja multifunkcionalnog kompleksa koji bi pored postojećeg restorana u svojoj ponudi imao apartmane, konferencijske sale i sportske terene. Takođe, Rebrača je najavio i izgradnju Etno ostrva, projekat koji prema rečima čuvenog košarkaša, još nije viđen u Srbiji.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.