NavMenu

Grad i ERS zajedno grade novu sportsku dvoranu i kongresni centar u Trebinju

Izvor: Trebinjelive.info Četvrtak, 23.03.2023. 16:23
Komentari
Podeli
Trebinje (Foto: Vedrana Džudža)Trebinje
Grad Trebinje i Elektroprivreda Republike Srpske (ERS) zajednički će izgraditi novu sportsku dvoranu sa kongresnim centrom, rekao je gradonačelnik Mirko Ćurić nakon sastanka sa predsjednikom i premijerom Srpske Miloradom Dodikom i Radovanom Viškovićem.

Ćurić je istakao da će se ovaj objekat graditi van šireg gradskog područja, što će omogućiti i izgradnju parka i do 1.000 parking mjesta, što je i te kako neophodno za jedan ovakav objekat.

- Sve je veći interes za održavanjem kongersa u Trebinju. Postojeća dvorana Kulturnog centra nema dovoljno kapaciteta, zato će ovaj novi objekat zadovoljiti sve ono što nam je potrebno - poručio je Ćurić.


On je podsjetio da Grad i ERS već zajednički grade novu poslovnu zgradu u Nemanjinoj ulici, ističući da će se i novi projekat uskoro početi graditi, na zadovoljstvo svih građana Trebinja, ali i onih koji posjećuju naš grad.

Sastanku u Gradskoj upravi prisustvovao je i generalni direktor ERS-a Luka Petrović.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.