NavMenu

"Trofej Beograda" u orijentiringu

Izvor: eKapija Sreda, 22.03.2023. 15:34
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Unsplash/Toomas Tartes)Ilustracija
Pod pokroviteljstvom gradskog Sekretarijata za sport i omladinu, u nedelju, 26. marta, Orijentiring savez Beograda organizuje 21. "Trofej Beograda" u orijentiringu, saopšteno je iz ovog sekretarijata.

Svečano otvaranje je u 10 časova u Osnovnoj školi "France Prešern", a prvi takmičari će startovati u 11 časova u Miljakovačkoj šumi. Za što kraće vreme, donoseći samostalno odluke kojom rutom će se kretati između kontrolnih tačaka, takmičari će pokušati da pređu stazu koja obuhvata novoizrađenu kartu ovog beogradskog spomenika prirode.

Pored standardnih, glavne kategorije koje se bore za titulu "Trofeja Beograda" ove godine su kategorije kadeta i kadetkinja. Očekuje se više od 200 takmičara iz cele zemlje, a posebno u kategorijama mladih do 20 godina.


Osim toga, takmičenje se boduje kao drugo kolo Orijentiring lige Srbije za sve kategorije i kao trka za svetsku rang-listu (WRE) za kategorije seniora i seniorki, prenosi Beoinfo.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.