NavMenu

Nelt nastavlja da širi uslugu zbirnog transporta - Od sada Iz Centralne Evrope ka Zapadnom Balkanu

Izvor: Promo Utorak, 21.03.2023. 15:46
Komentari
Podeli
(Foto: Nelt)
Mala i srednja preduzeća, koja potražuju uslugu transporta za manje količine robe, moći će da to čine sa teritorija Italije, Češke, Nemačke, Austrije, Mađarske, Poljske i Zapadnog Balkana. Sve to zahvaljujući Neltovom unapeđenoj usluzi zbirnog transporta.

Neltov zbirni kamionski servis sada je proširen na ukupno 7 tržišta. Pošiljke se pruzimaju od klijenata svakog dana sa bilo koje lokacije u Italiji, Češkoj, Nemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Poljskoj, Srbiji. Za Srbiju se iz Nemačke, Austrije, Mađarske, Poljske zbirni transport organizuje svakog radnog dana, a iz Italije ili Češke jednom nedeljno, i to petkom.

Iz Srbije dalje postoji opcija slanja paketa za Crnu Goru, Severnu Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju, Kosovo. Organizovano je i brzo carinjenje u odredišnim teritorijama. Isporuka krajnjem klijentu se realizuje u roku od 24h/48h od dana carinjenja.

Tačnije, kako ističu u Neltu, kilijent ne mora da razmišlja o kamionu, osiguranju, papirima, carini.

Zbirni transport robe je najisplativija vrsta prevoza kada su male pošiljke u pitanju i dobro rešenje za robu koja ne zauzima kapacitet celog kamiona. To može biti pošiljka koja obuhvata pola kamiona, jedna paleta ili jedna kutija. Vaša roba će biti konsolidovana sa drugim pošiljkama i otpremljena na traženu lokaciju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.