NavMenu

Svetski komunikacijski stručnjaci stižu u Beograd - "The Corporate Communication Experience" 31. marta i 1. aprila 2011.

Izvor: eKapija Petak, 11.03.2011. 12:42
Komentari
Podeli

Svetski komunikacijski stručnjaci kompanija "Sony", "Yahoo!", BBC, "Ebay", CITI, "Gazprom", "Mattel", nekadašnji saradnici Christian Diora, Vere Wang i engleske kraljevske porodice, prvi put u Srbiji i regionu preneće svoja iskustva i znanja na konferenciji "The Corporate Communication Experience", 31. marta i 1. aprila u hotelu "Hyatt Regency".

Događaj čiji je cilj unapređenje regionalne prakse u bavljenju komunikacijama, organizuje "P.agency" sa sedištem u Dubaiju, Pragu i Skoplju uz podršku ekskluzivnog PR partnera, agencije McCann Erickson Public Relations. Zlatni sponzor događaja je kompanija "Coca- Cola Hellenic Srbija".

Osim ljudi koji su na različite načine uticali na savremene trendove komunikacije i osmišljavali stategije odnosa s javnošću najvećih svetskih kompanija, učesnicima konferencije iskustva u poslovanju svojih kompanija preneće i stručnjaci iz regiona iz kompanija "Telenor Srbija" i "Delta Holding", ali i medijskih kuća "Attica media" i "Color press group". Predstavnici profesionalnih udruženja za odnose s javnošću Srbije, Hrvatske i Slovenije (DSOJ, HUOJ, PRSS), predstaviće trenutno stanje profesije u Srbiji i regionu i uporediti svoja iskustva sa svetskom praksom.

Gosti će imati prilike da čuju kako korporativne komunikacije jačaju brend "Sony", kako društvene mreže menjaju svet komunikacije, a kako unapređuju poslovanje kompanije "Yahoo". Collen Harris, nekadašnji sekretar za medije prinčeva Čarlsa, Vilijema i Harija će podeliti dragocena iskustva u vezi sa upravljanjem reputacijom, dok će stručnjaci iz kompanije Ebay govoriti o značaju interne komunikacije i snažnijem uključivanju zaposlenih kao ambasadora svojih preduzeća. Predstavnici medijske kuće BBC govoriće o deset zlatnih pravila krizne komunikacije.

Više informacija o predavačima i načinu prijavljivanja možete naći na adresi www.thepworld.com

Komentari
Vaš komentar

Top priče

10.05.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina, Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Priprema se projekat pretvaranja postojećih 1.000 kilometara autoputeva u pametne autoputeve - Na ulazima u Srbiju biće omogućeno punjenje vodonikom

Na ulazima u Srbiju biće omogućeno punjеnjе vodonikom pošto svе višе kamiona koristi vodonik, Namera države je da se "naši autoputevi i saobraćajnice prilagode vrеmеnu kojе dolazi, a prе svеga еlеktričnim vozilima i drugim vozilima koja koristе altеrnativna goriva", najavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić. On je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.