NavMenu

Terme Ozren - Ugodan prirodni ambijent za konferencije i sastanke

Izvor: eKapija Ponedeljak, 03.04.2023. 08:06
Komentari
Podeli
Bilo da planirate porodični odmor ili romantični vikend za dvoje, onda je idealno mjesto za vas kompleks termomineralnih voda Terme Ozren, koje su 25 kilometara udaljene od Doboja i 40-tak kilometara od Tuzle. Da se radi zaista o specifičnom kompleksu govori podatak da je davne 1987. godine akademik Josip Bać otkrio nalazišta termomineralne hidrokarbonatne vode koja su kasnije pretvorena u banju.

Termalna voda se još u doba starih Rimljana koristila u ljekovite svrhe, a sposobnost ove vode jest da ljekovito utiče na probleme kao što su reumatizam, psorijaza, problemi sa sinusima, deformacija kičmenog stuba, povišen krvni pritisak.

Kombinacija zelene oaze uz planinsko okruženje i termomineralne vode daje relaksirajući odmor za sve generacije.


U poređenju s drugim kompleksima, Terme Ozren su u mogućnosti da ponude moderno uređene smještajne kapacitete koji se sastoje od dvokrevetnih i trokrevetnih standardnih soba, kao i ekskluzivno opremljenih apartmana.

Nakon ugodno odspavane noći u luksuznom kompleksu doručkujete i odlučite da prije odlaska na bazen dan započnete tako što ćete uraditi nešto pozitivno za svoje tijelo temeljnom relaksacijom u sauni ili parnom kupatilu. Od davnina je poznato da boravak u prostoriji obloženoj sa soli (haloterapija) pomaže kod mnogih bolesti i zdravstvenih stanja, poput problema s aknama, dermatitisom, psorijazom, upalom bronha, grla, krajnika, pluća i sinusa, alergijama.

Ukoliko želite da poboljšate svoje zdravstveno stanje ili smanjite nivo stresa svakako se preporučuje boravak u finskoj sauni. Opuštanje nećete pronaći samo u saunama, slanoj sobi nego i na masažama. To je oaza ugodnog osjećanja i relaksirajućeg odmora. Da se zaista radi o bogatoj ponudi pored uobičajenih vrsta masaže, tu su ekskluzivni tretmani tijela i lica namijenjena skidanju masnih naslaga, detoksikaciji, te zatezanju, oksigenaciji i hidrataciji kože.

Ako tražite mir i kvalitetan odmor onda su Terme Ozren bogatstvo prirode koji djeluju na vašu dušu i tijelo. Više informacija kao i rezervacije možete potražiti na web stranici termeozren.com


Kongresni turizam

Ako tražite savršeno, a mirno mjesto za konferencije i sastanke, onda ste na pravome mjestu. Kompleks Terme Ozren nudi mnoštvo višenamjenskih sala za sastanke i konferencije.


Promatrati planinu u ugodnom ambijentu ekskluzivnih termi Ozren daje posebnu dozu opuštanja i odmora koja vam je prijeko potrebna.

Nakon ugodno odspavane noći u luksuznom kompleksu doručkujete i odlučite da prije odlaska na konferenciju dan započnete tako što ćete uraditi nešto pozitivno za svoje tijelo temeljnom relaksacijom u sauni ili parnom kupatilu.

Terme Ozren, kao pouzdan i kvalitetan partner za organizaciju događanja i konferencija, u ponudi ima tri multifunkcionalne sale te može primiti ukupno do 200 osoba.


Za vrijeme trajanja događanja uživajte na pauzi uz odličnu kafu ili u ukusnom ručku pripremljenom od našeg specijaliziranog osoblja.


Pored toga tu su brojne druge aktivnosti koji nudi okolina. Ako se odlučite na dugu šetnju možete vidjeti djevojačku pećinu, farmu jelena lopatara te Goransko i Orlovo jezero. Za avanturiste onda će ovo biti idealna kombinacija brdskog biciklizma i paraglajdinga kao dio vašeg nezaboravnog poslovno/rekreativnog vikenda na Termama Ozren.

Šarmantni kompleks u kontinentalnom dijelu netaknute prirode definitivno imaju svoje čari. Ukusna hrana i ugodan prirodni ambijent uz provjernu, kvalitetnu i povoljnu uslugu samo su neki od razloga zašto biste svoju konferenciju ili seminar trebali organizirati na termama Ozren.


Sve tekstove iz tematskog biltena pogledajte OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Izvođači za gradnju Tiršove 2 tražiće se u konkurentnom postupku sa pregovaranjem - Država objavila novi tender, cena ostala ista

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je novi tender za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2, a ovoga puta, umesto u otvorenom postupku, izvođači će se tražiti u konkurentnom postupku sa pregovaranjem. Cena tendera nije izmenjena u odnosu na prošli put, te i dalje iznosi 11,2 milijarde dinara (oko 95 mil EUR) bez PDV-a, a detaljnije o tenderu pogledajte OVDE. Podsetimo, cena je upravo i bila razlog poništavanja prethodnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.