NavMenu

Prodaje se firma Galvano-Proizvod sa poslovno-stambenim kompleksom na atraktivnoj lokaciji (VIDEO)

Izvor: Promo Četvrtak, 16.03.2023. 08:11
Komentari
Podeli
(Foto: Glavano-Proizvod)
Firma Galvano-Proizvod d.o.o., sa poslovno-stambenim kompleksom, oglašena je na prodaju.

Kompleks se nalazi u Vojki kod Stare Pazove, na veoma atraktivnoj lokaciji. Od auto-puta E-70 udaljen je svega devet kilometara, a od auto-puta E-75 8,3 km.

Glavano-Proizvod je firma čija je osnovna delatnost cinkovanje. Osnovana je 1988. godine i uspešno posluje do danas. Trenutno ima četiri zaposlena i veliki broj zadovoljnih klijenata. Zaposleni radnici su sa višegodišnjim iskustvom i posvećenošću poslu doprineli velikom uspehu firme.

Firma nema na teretu dugovanja, niti kredite.

Poseduje liniju koja je projektovana za galvansko hladno cinkovanje. Rad linije je poluautomatski. Dužina linije 8000 x 2000 x 3500 mm. Tretman se vrši potapanjem komada u kade koje sadrže cinkove soli i cinkove anode, koje se procesom elektrolize razgrađuju i nanose na metal. Dimenzije kade su 1000 x 600 x 800mm.

Firma poseduje redovno servisiranu opremu potrebnu za rad. Pored aktivne opreme, postoji i veliki broj delova i mašina koji su rezervni elementi za nesmetani rad.

Tehnologija za preradu otpadnih voda je uspostavljena i time je omogućen dalji rad na visokom ekološkom nivou.
Od vozila u vlasništvu firme je Fiat Doblo.

Površina parcele na kojoj se kompleks nalazi je 2.196 m2, a pod objektima je nešto manje od 479 m2. Svi objekti su uknjiženi, a na raspolaganju je i slobodan prostor idealan za dogradnju.

Kompleks sadrži poslovnu zgradu sa magacinom ukupne površine 433 m2, spratnosti Pr + 1, objekat za preradu otpadnih voda površine 128,75 m2, stubnu trafo stanicu kao i stambeni objekat površine 260 m2.

U prizemlju poslovne zgrade nalaze se cinkarnica, magacin gotove robe, prostorija za prijem robe, magacin repromaterijala, alatnica i prostor za odmor radnika. Na spratu su kancelarija, čajna kuhinja i magacin.


Objekat za preradu otpadnih voda sadrži dve prostorije za prečistače, prostoriju za lagerovanje i mernu prostoriju. Sistem prerade otpadnih voda je protočan, potpuno automatski sa izlaznim koncentracijama u recipijent. Obrađena voda se upušta u obližnji kanal.

Stambeni objekat se sastoji od četiri spavaće sobe, dnevne sobe, kupatila, kuhinje i trpezarije, ostave, hodnika, stepeništa, terasa i tavanskog prostora. Građen je ranih 80-ih od čvrstog materijala.

Cena firme i stambeno – poslovnog kompleksa se dobija na upit.

Za više informacija obratite se na broj telefona: 063 832 75 03 ili na email adresu: danilovicmarina@yahoo.com.

Lokacija:
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.09.2023.  |  Finansije

Prosečna zarada u Srbiji u julu 83.783 RSD, medijalna 64.734 RSD

Prosečna bruto zarada u Srbiji u julu ove godine iznosila je 115.664 RSD, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa, odnosno neto zarada, bila 83.781 RSD, saopštio je Republički zavod za statistiku. Rast bruto i neto zarada u periodu januar–jul 2023. godine, u odnosu na isti period 2022. godine, iznosio je 15,3 odsto nominalno, odnosno 0,3 odsto realno. U poređenju sa istim mesecom prethodne godine, prosečne bruto i neto zarade za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.