NavMenu

Novi trendovi u uređenju enterijera - "Mega" predstavlja kolekciju tapeta "ColourCourage" dizajnera Larsa Contzena

Izvor: Beta Sreda, 02.03.2011. 15:54
Komentari
Podeli

"Mega" u svojim franšiznim radnjama širom Srbije predstavlja novu, vrlo zanimljivu kolekciju tapeta za narednu sezonu koja, na jedinstven način, redefiniše postojeće i kreira nove trendove u uređenju enterijera, saopšteno je iz užičke kompanije.

Najradikalnije viđenje dekoracije zidova tapetama u poslednjih nekoliko godina daje poznati dizajner Lars Conzten koji je za nemački "A.S. Creation" kreirao kolekciju "ColourCourage", jedinstven pristup dekorisanju zidova uz pomoć kombinacije jednobojnih tapeta jarkih dezena.

"ColourCourage" je inovativna, čak i patentom zaštićena, filozofija dizajna zasnovana na familijama boja koje stvaraju harmoničnu i sofisticiranu primenu svetla i boja.

Tapete "ColourCorage" namenjene su opremanju visoko estetizovanih arhitektonskih i enterijerskih objekata koje prezentuju kroz smelu, ali dobro ukomponovanu i vrlo osobenu kombinaciju boja, stvarajući pri tome jedinstvenu atmosferu u enterijeru koja prevazilazi standardna shvatanja i dimenzije.

Lars Contzen dizajnirao je 24 kolorne sheme bazirane na uklapanju 3 do 5 boja, pri čemu je uzeo u obzir psihologiju boja i trendove u popularnoj kulturi. Prostori dizajnirani u skladu sa "ColourCourage" konceptom izdvajaju se po svom jedinstvenom identitetu. Prostor postaje svojevrsni ornament, uprkos činjenici da su za dekoraciju korišćeni samo jednobojni dezeni.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Air Serbia: U Beograd stigao osmi ATR 72-600, uskoro ulazi u saobraćaj

Aviokompanija Er Srbija (Air Serbia) saopštila je da je u Beograd stigao osmi avion ATR 72-600, koji bi posle obaveznih procedura trebalo da uđe u saobraćaj te kompanije u narednim danima. Nova letelica ima devet godina i nosi registarsku oznaku YU-ASF. U boje i oznake srpske nacionalne avio-kompanije avion je ofarban u Tuluzu, a od 10. marta bio je u proceduri primopredaje i tehničkih kontrola u Francuskoj, navodi se u saopštenju. Izvršni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.