NavMenu

Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi KONTEH 21. i 22. marta u Novom Sadu

Izvor: eKapija+ Ponedeljak, 27.02.2023. 17:08
Komentari
Podeli
(Foto: EESTEC LC Novi Sad)
Konteh - Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi koje organizuje studentsko udruženje EESTEC LC Novi Sad održaće se u utorak i sredu, 21. i 22. marta 2023. godine u holu Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu!

Ove godine, na 16. Kontehu, studentima će se predstaviti preko 30 najuspešnijih kompanija sa naših prostora, iz oblasti inženjeringa.

(Foto: EESTEC LC Novi Sad)

- Studenti svih godina i svih smerova su dobrodošli a na Sajmu će moći da se raspitaju i saznaju nešto više o stručnim praksama i zaposlenju u kompanijama koje im se dopadaju! Svaki student ima svoju omiljenu kompaniju, a i ako nema, sigurno će je steći na Kontehu! - poručuju iz EESTEC-a.

Organizatori ohrabruju studente da se nikako ne ustručavaju da bilo kojoj kompaniji postave bilo kakvo pitanje. Kompanije su tu zbog studenata a studenti su tu zbog kompanija!


(Foto: EESTEC LC Novi Sad)

Tokom dva dana Sajma, posetioce očekuje niz kvalitetnih predavanja, radionica i simulacija razgovora za posao, a detaljnije informacije nalaze se na instagram stranici Sajma. Osim toga, biće i nagradna igra, veliki broj poklona, ali i mnogo zabave za koju će biti zadužena GAME & NGO zona u kojoj će studenti moći da se druže, igraju društvene igre, opuste i zabave!

(Foto: EESTEC LC Novi Sad)

Iz udruženja studenata koje organizuje Sajam savetuju da studenti pripreme svoj CV koji već sada mogu ostaviti na na sajtu www.konteh.org. CV bazi imaće pristup sve kompanije učesnice a studenti koji ostave svoju biografiju, mogu očekivati poziv za posao ili stručnu praksu! Osim toga, na sajtu su navedene i sve kompanije koje stižu na FTN!

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.