NavMenu

Raspisan tender za upravljanje projektom, nadzor i rukovođenje izgradnjom Nacionalnog fudbalskog stadiona - Posao vredan oko 12 mil EUR

Izvor: eKapija Petak, 17.02.2023. 08:59
Komentari
Podeli
(Foto: Ministarstvo finansija)
Ministarstvo finansija raspisalo je tender za upravljanje projektom, stručni nadzor i rukovođenje izgradnjom Nacionalnog fudbalskog stadiona.

Posao je vredan 1,4 milijarde dinara, ili oko 12 mil EUR.

U specifikaciji se podseća da realizacija projekta izgradnje Nacionalnog fudbalskog stadiona kapaciteta okvirno 52.000 gledalaca u Beogradu, na području gradske opštine Surčin, obuhvata projektovanje i izgradnju.

U obim radova osim samog objekta Nacionalnog stadiona spada i betonska konstrukcija prilaznih rampi, platoa između fasade i rampi, kao i stepeništa stadiona.

Sastavni deo realizacije projekta su i svi infrastrukturni radovi koji moraju biti projektovani i izvedeni na prostoru stadiona, kako bi se povezali sa infrastrukturom koja dolazi do stadiona, kao i energetski blok i sva oprema u njemu.

Tender je otvoren do 21. marta, detaljnije OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

02.06.2023.  |  Energija

Vlada usvojila predlog izmena i dopuna Zakona o energetici

Vlada Srbije usvojila je Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o energetici, čime se, kako je saopšteno iz Vlade, usklađuje nacionalno zakonodavstvo u oblasti energetike sa pravnim tekovinama Evropske unije i na sveobuhvatan i efikasan način rešava pitanje pune primene relevantnih propisa Unije. Predloženim izmenama se, pored ostalog, uspostavlja Republička komisija za energetske mreže kao samostalan i nezavistan državni organ za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.