NavMenu

55. Međunarodni salon automobila i Motopassion od 22. do 28. marta u Beogradu

Izvor: eKapija Nedelja, 12.02.2023. 14:14
Komentari
Podeli
Sa prethodnog Sajma automobila (Foto: Senka Trivić)Sa prethodnog Sajma automobila
U toku su intenzivne pripreme za 55. Međunarodni salon automobila, najstariji i najreprezentativniji regionalnidogađaj u sektoru automobilske industrije, koji će na Beogradskom sajmu biti održan od 22. do 28. marta 2023. godine, saopštio je Beogradski sajam.

Već tradicionalni pratilac automobilskih priredbi na Beogradskom sajmu, 15. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion", održava se u isto vreme i na istom mestu.

Prema kalendaru OICA, krovne međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila, predstojeći Salon automobila jedan je od 12 najvećih ovogodišnjih automobilskih sajmova u svetu. Posle onog februarskog u Čikagu, a pre aprilskih u Seulu i Birmingemu, beogradski Salon obeležiće ceo mart, tokom kojeg će ponovo biti najveći svetski sajamski događaj u oblasti automobilske i pratećih industrija, navodi se u saopštenju.

Pred posetiocima će se naći reprezentativna ponuda svih vidova drumskog saobraćaja, autombilske i prateće industrije, lakih dostavnih vozila i garažno-servisne opreme, ali i ponuda banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društava.

Svi svetski proizvođači predstaviće trenutnu ponudu novih električnih, hibridnih i plug-in hibridnih modela, kao i

najnovije modele sa konvencionalnim pogonima najnovije generacije.

Uvoznici podsećaju i da se izložba dešava u uslovima smanjenog komercijalnog efekta, bez naglaska na sajamskim popustima i velikim lagerima vozila za brzu isporuku, što će zavisiti od pojedinačnog brenda i posebnih uslova s obzirom na raspoloživost i fleksibilnost.

Izlagači u sektoru prateće automobilske industrije, garažno- servisne opreme i rezervnih delova takođe najavljuju posebne i atraktivne promocije kako standardne i univerzalne opreme tako i kompatibilne i prateće opreme za ekološki napredna vozila, značajan izbor punjača za električna vozila te solarnih modula za primenu u auto-industriji i druge odgovarajuće infrastrukture.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.