NavMenu

Prodaju se poslovne zgrade i zemljište u centru Novog Sada

Izvor: eKapija Subota, 04.02.2023. 11:34
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: LI CHAOSHU/shutterstock.com)Ilustracija
REAM iz Beograda u ime NLB Komercijalne Banke je objavila javni poziv za prikupljanje neobavezujućih pisanih ponuda za kupovinu više nepokretnosti.

Predmet javnog poziva je nepokretnost u knjižnom i delom vanknjižnom vlasništvu prodavca na adresi Trg Mladenaca 1:
  • Zgrada finansijskih usluga, upisane površine 800 m2, površina pod objektom nije evidentirana. U katastru je evidentirana spratnost objekta Po+Pr+3, upisan je kućni broj 1, broj objekta 1, u svojini NLB Banke Beograd (sada NLB Komercijalna Banka Beograd). Objekat je preuzet iz zemljišne knjige, a potkrovlje koje je naknadno sagrađeno nije evidentirano u katastru.
  • Poslovna zgrada za koju nije utvrđena delatnost-deo, upisane površine 398 m2, površina pod objektom nije evidentirana. U katastru je evidentirana spratnost objekta Po+Pr+4, kućni broj nije upisan, a naveden broj objekta 4. Objekat ima odobrenje za upotrebu.
  • Gradsko građevinsko zemljište uz gore navedene objekte, površine 136 m2, gde NLB Komercijalna Banka a.d. Beograd ima pravo korišćenja.

NLB Komercijalna Banka ima udeo u vlasništvu gore navedenih objekata u obimu 1/1. Objekti su sagrađeni u K.O. Novi Sad II (gradsko građevinsko zemljište), površine parcele 1.334 m2, gde NLB Komercijalna Banka Beograd ima pravo korišćenja.

Objekti sagrađeni, odnosno koji se delom nalaze na parcelama broj 469/4, 469/5 i 469/6 K.O. Novi Sad II, koje parcele su u svojini Grada Novog Sada

- Navedeni objekti predstavljaju funkcionalnu celinu u državini NLB Komercijalne Banke Beograd. Postoje tereti i zabeležbe na navedenim nepokretnostima, uz izvesnost vođenja sudskih postupaka sa neizvesnim ishodom. Kupac preuzima na sebe troškove i rizik ishoda sudskih postupaka, bez prava na refundaciju troškova, naknadu štete ili bilo koje drugo potraživanje od strane banke, u slučaju neuspeha u istima. Detaljnije informacije o pravnom statusu objekata se mogu dobiti uz uslov potpisivanja Ugovora o poverljivosti informacija - istaknuto je u oglasu.


Pisane ponude su prihvatljive samo i isključivo za navedenu funkcionalnu celinu. Delimične ponude i ponude koje se odnose na samo pojedine objekte neće biti razmatrane.

Ponuda se dostavlja predajom na adresi: REAM d.o.o., Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina br. 165/v, I sprat do 24. februara.

Detalji oglasa se mogu pogledati OVDE.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Cena izgradnje Tiršove 2 porasla na 141,6 mil EUR - Ugovor dodeljen konzorcijumu 10 firmi

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je odluku o dodeli ugovora za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2 grupi ponuđača koja se i jedina javila na prethodni tender, a vrednost dodeljenog ugovora je 141 mil EUR sa PDV-om (16,6 milijardi dinara). Konzorcijum firmi SMB Gradnja, W.D. Concord West, Telegroup, MPP Jedinstvo ad Sevojno, A.R.J Technology, DBS, Elektrozapad, Ipon Sistem, Premer Savković i PP Inženjering Stojanović je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.