NavMenu

Prvi put u Beogradu - Sajam stranih nekretnina United Property Expo 2023 (FOTO)

Izvor: PR Četvrtak, 02.02.2023. 09:17
Komentari
Podeli
U Beogradu će 18. i 19. februara 2023. godine biti održan United Property Expo - sajam nekretnina u inostranstvu, koji će na jednom mestu okupiti građevinske kompanije i agencije za nekretnine iz 15 zemalja.

Na sajmu će biti predstavljene nekretnine Turske, Kipra, UAE, Portugala, Španije, Italije, Grčke, SAD, Gruzije, Crne Gore i drugih zemalja.

Posetioci će na izložbi imati priliku da kupe stan od proverenih građevinskih kompanija, ulože u zanimljiv investicioni projekat i dobiju savete o hipotekama, porezima, investicijama, potrebnim dozvolama i još mnogo toga.

Moći će da dobiju individualne ponude bez posrednika, dodatne opcije od agencija za nekretnine, kao i pomoć u pribavljanju potrebne dokumentacije.

Hotel Metropol Palace (Foto: Aleksandar Parezanović)Hotel Metropol Palace

Izložba će ugostiti i poslovni program. Najbolji stručnjaci će podeliti svoja dragocena iskustva sa stranim nekretninama, kao i odgovoriti na pitanja kako i gde investirati sa maksimalnom koristi.

Svi koji žele da posete sajam mogu dobiti besplatnu kartu. Da biste to uradili, potrebno je da se registrujete na veb stranici organizatora United Properyi Expo (ulaznica će biti poslata na vašu e-poštu).



United Property Expo 2023 – info

KADA: Subota i nedelja, 18. i 19. februar 2023.
GDE: Hotel Metropol Palace, Bulevar kralja Aleksandra 69, Beograd

Više detalja o događaju svi zainteresovani mogu saznati na sajtu organizatora ili pozivom na broj +90(501)296-94-17 (WhatsApp).


Fotogalerija
United Property Expo
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.