NavMenu

Prodaje se firma Izopol doo u Zrenjaninu

Izvor: PR Sreda, 01.02.2023. 14:45
Komentari
Podeli
(Foto: Goran Milankov)
Prodaje se firma IZOPOL doo sa poslovnim prostorom u Miletićevoj ulici u proizvodnoj zoni Zrenjanina. Pored toga, poseduje proizvodni pogon, halu u selu Banatsko Višnjićevo koje je udaljeno od Zrenjanina 30 km.

Zrenjanin je na udaljenosti od Beograda 75 km i od Novog Sada 50 km povezan magistralnim putevima. U planu je izgradnja autoputa Baograd-Zrenjanin-Novi Sad, što će približiti Zrenjanin i ubrzati transport ka najvećim gradovima Srbije.

Osnovne delatnosti firme Izopol doo su:

- usluge izrade i montaže termoizolacije u industriji i građevinarstvu kao i
- proizvodnja poliuretanskih proizvoda pretežno za potrebe industrije, rudarstva i energetike.

Od osnivanja ortačke radnje IZO-INŽENJERING 1998, čiji je pravni sledbenik od 2005 godine IZOPOL doo, firma je poslovala pozitivno. Nema na teretu dugovanja niti kredite.

(Foto: Goran Milankov)

Za potrebe izvođenja termoizolaterskih radova IZOPOL doo poseduje transportna sredstva, tri kombi vozila, skele kao i limarske mašine i alate.

Pored toga za izolaciju poliuretanskom izolacionom penom IZOPOL doo poseduje poliuretanske mašine, ukupno tri i dodatnu opremu za postupak ulivanja pene kao i za sprej postupak.

Za potrebe izrade proizvoda od toplolivenih poliuretanskih elastomera u svom proizvodnom prostoru, IZOPOL doo ima svu potrebnu proizvodnu opremu za proizvode težine od nekoliko desetina grama do 150 kg.

Poliuretanski elastomeri se proizvode postupkom poliadicije, bez izdvajanje nusproizvoda, tako da se slobodno može reći da je "eco friendly" proizvodnja koja ne zagađuje zemljište i vode.

Značajan deo proizvodnje IZOPOL doo je namenjen izvozu.

(Foto: Goran Milankov)

Površina parcele u Zrenjaninu je 1.777 m2, a pod objektima je 322 m2.

Parcela u Banatskom Višnjićevu ima površinu od 2.161 m2, a pod objektima je 491 m2 sa proizvodnom halom ukupne površine u dve etaže od preko 500 m2. Objekat se nalazi pored asfaltnog puta. Postoji mogućnost proširenja parcele.

Cena firme se dobija na upit.

Za više informacija, obratiti se na broj telefona 065 2523007 ili na e-mail info@izopol.rs.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.