NavMenu

Filantropija, nova rubrika na "eKapiji" – Zar nije lepo davati?

Izvor: eKapija Petak, 18.02.2011. 09:50
Komentari
Podeli

Umetnost davanja, pružena ruka, podrška, osmeh, nada... Sve su to reči i pitanja na koja dobri ljudi mogu davati samo pozitivne odgovore. Mi iz "eKapije" verujemo da je lepo davati kada imate puno, ali i kada nemate baš puno, a znate da i sa malo podrške možete nekome pružiti mnogo. Sigurni smo da je među nama dosta onih koji bi želeli da pomažu i čine dobra dela, ali nemaju ideje na koji način bi i u dobročinstvu bili najkorisniji, niti informacije - kome je pomoć najpotrebnija.

Zbog svega toga, želeći da dobrim primerima podstake korporativnu filantropiju, "eKapija" pokreće novu rubriku Filantropija, u kojoj posebnu pažnju posvećuje pojedincima, preduzećima i institucijama uključenim u neprofitne akcije i poteze koje - drugima čine dobro.

"eKapija" i na ovaj način želi da promoviše društveno odgovorno poslovanje kompanija i njihovu posvećenost etičnosti, kojom pomažu one koji lošije žive, a tu su, pored nas. Namera nam je i da pokažemo da pružena pomoć ili podrška u jednom trenutku još kako može da doprinese ekonomskom razvoju, da bude "inicijalna kapisla" kojom neko iz stanja problema, izraste u privrednika koji realizuje ideje i hrani svoju, ali i mnogobrojne druge porodice.

Želimo i da afirmišemo akcije koje poboljšavaju život zaposlenih u firmama, njihovih porodica, zajednice i društva u celini.

Cilj nam je da na primeru dobrih praksi podstaknemo sve kompanije i preduzeća da pronađu svoje malo ili veliko mesto u svetu onih koji veruju u radost davanja, podrške, pružanja šanse, popravljanja sveta oko sebe, vraćanja osmeha i nade.

Postavite rubriku Filantropija u svoj Add to favorites, sigurni smo da ćete se i Vi zbog toga u budućnosti osećati bolje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.