NavMenu

Ekskluzivni kompleks Glečer na Kopaoniku - Posebne pogodnosti za sve kupce do 1. marta

Izvor: Promo Četvrtak, 19.01.2023. 16:29
Komentari
Podeli
Luksuzni kompleks na Kopaoniku GLEČER svim potencijalnim stanarima koji Kopaonik prepoznaju kao najbolju destinaciju kako za pasivan, tako i aktivan odmor ali i kao savršeno ulaganje u sopstvenu budućnost obezbeđuje posebnu ponudu cena apartmana do 1. marta ove godine.

Naime prodaja apartmana ovog kompleksa je u toku, a iz prodajnog tima ističu da su svim potencijalnim kupcima omogućili odloženo plaćanje za sve potpisane ugovore o kupovini do 1.3.2023. godine i da su za gotovinska plaćanja obezbedili specijalne popuste i pogodnosti.

Odloženo plaćanje vrši se po principu 40% učešća prilikom potpisivanja ugovora, a ostatak iznosa deli se na šest jednakih rata. Dodatne pogodnosti takođe očekuju i sve buduće stanare koji se odluče za gotovinska plaćanja.

Kompanija ONLY BRANDS TRADING DOO sa svojim ogrankom ONLY BRANDS REAL ESTATE završila je izgradnju objekta A, kompleksa Glečer na Kopaoniku koji svojom arhiktekturom, kvalitetom materijala i izvedenih radova spada u red najprestižnijih objekata na ovoj lokaciji. Pored ovog objekta (Objekat A) u izgradnji je i drugi (Objekat B) čiji se završetak radova očekuje ove godine.


Dizajnerski i arhitektonski uklopljen stilu modernih hotela kompleks Glečer poseduje 17 luksuznih apartmana, parking, spa centar, zatvoreni bazen i restoran koji su na raspolaganju svim stanarima. Skriven od gužve i saobraćaja, za sve koji vole aktivan boravak na planini obezbeđuje diretknu vezu sa stazama budući da se sam objekat nalazi nadomak buduće početne stanice gondole vikend naselje - Kopaonik centar.


Ono što investitora ovog projekta izdvaja od drugih jeste PLATINUM sertifikat kreditne sposobnosti za izvrsnost u kreditnoj sposobnosti. Time invenstitora svrstavaju u grupu najuspešnijih i najpouzdanijih kompanija u Srbiji, koje su u pretekle tri godine poslovanja zaredom ostvarile pravo na Zlatni AAA sertifikat.

Kako iz menadžmenta kompanije ističu, konstantan rad na održavanju najviših standarda kvaliteta izgradnje i savremenog dizajna, kao i zadovoljstvo klijenata cilj je kome teže i u budućnosti.

Kompletan projekat možete pogledati klikom na link: http://www.glecer.rs/
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.