NavMenu

Pogledajte kako sada izgleda Hotel Balkan u Beogradu, da li se još neko seća kako je izgledao pre ove prave rekonstrukcije ?

Izvor: eKapija Ponedeljak, 13.02.2006. 13:41
Komentari
Podeli

Danas, hotel Balkan -

raspolaže sa 5 apartmana, 5 polu-apartmana, 5 trokrevetnih soba, 43 dvokrevetne i 22 jednokrevetne sobe, restoranom, letnjom baštom, bilijar salom i aperitiv barom, kao i salom za seminare i prezentacije, menjacnicom i bankomatom Raiffeisen banke.

Sve sobe poseduju TV, DVD player, mini bar, kafe aparat, telefon kao i bežicnu internet konekciju.

Hotel "BALKAN" predstavlja idealnu bazu kako poslovnim ljudima, tako i onima koji putuju iz uživanja.

U neposrednoj je blizini Knez Mihailove ulice, šetališta u kome možete osetiti sav šarm Beograda, a na par koraka od Trga Republike, nadomak mnogobrojnih pozorišta, muzeja i bioskopa, kao i Skadarlije, stare boemske četvrti. Takođe se nalazi u blizini Skupštine grada Beograda, Privredne Komore Srbije, Privredne Komore Beograda, brojnih ministarstava i ostalih relevantnih institucija važnih za poslovne ljude.

Uživajte u znamenitostima grada, kulturnim dogadanjima i atraktivnom noćnom provodu. Posle dugog dana (ili noći) sa uživanjem ćete se vratiti u ovaj otmeni hotel.

Udovoljite svim svojim čulima uz kulinarske majstorije u restoranu “ORIENT EXPRESS” koji se nalazi u sklopu hotela i vrhunska nacionalna i svetska pića u aperitiv baru i letnjoj bašti.

Više detalja pogledajte na www.balkanhotel.com, a sada od njih očekujemo - četvrtu zvezdicu !

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.