NavMenu

Avion kao luksuzna vila na Baliju - Noćenje košta 7.000 EUR

Izvor: Telegraf biznis Sreda, 18.01.2023. 16:49
Komentari
Podeli
(Foto: Reena Yadav/Unsplash)
Na Baliju se trenutno uređuje luksuzna vila od aviona Boeing 737, a oni koji su upućeni u projekat kažu da izgleda baš tako - kao avion.

Ruski preduzetnik Feliks Demin 2021. godine je kupio Mandala Boing 737. Avion je sada u procesu prenamene u dvosobnu vilu na Baliju, a trebalo bi da počne da se izdaje tokom proleća. Naravno, doći će u kompletu s terasom na vrhu krila i Infinity bazenom.

Trebalo je nedelju dana da se avion prebaci na novu lokaciju na vrhu brda nakon što su dobijene sve dozvole 2021. godine. Premešten je iz dva dela na novu lokaciju. Iako trup ostaje istog oblika, kabinski i leteći sistemi ogoljeni su kako bi se napravilo mesta za sve što bi gostima moglo da zatreba kada ste na vrhu brda u Indoneziji. Naime, nalazi se na litici u blizini 1,5 kilometara duge plaže Nyang Nyang, u blizini epski poznate surf destinacije Uluwatu.

Cena noćenja u jednoj od minimalističkih dizajnerskih spavaćih soba i uživanja u kupatilu u bivšem kokpitu je poprilična. Projekt je već naveden kao dostupan za iznajmljivanje i prodaje se za 113.999.999 indonezijskih rupija za noćenje. To je otprilike 7.367 USD.

Treba napomenuti da u kuhinji u bivšem avionu ima tek mikrotalasna, električno kuvalo za vodu i besplatne vrećice čaja/instant kafe, kao i besplatna flaširana voda.

U kupatilima će goste dočekati peškiri, četkica za zube i pasta za zube, kao i kućni ogrtači. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni, a ni boravak dece mlađe od 15 godina.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.