NavMenu

U Kruševcu počeo festival Kruška za decu i omladinu

Izvor: Informer Nedelja, 15.01.2023. 14:25
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Mammut Vision/shutterstock.com)Ilustracija
U Kruševačkom pozorištu u petak uveče je počeo petnaesti festival Kruška za decu i omladinu, koji će trajati do 19. januara.

Pozorišnu feštu otvorila je predstava Kruševačkog pozorišta Mala sirena, nastala po tekstu H. K. Andersena, u adaptaciji i režiji Aleksandra Pejakovića.

U nedelju, 15. januara nastupiće trupa Narodnog pozorišta Timočke krajine i Centra za kulturu Zoran Radmilović iz Zaječara sa predstavom Alisa na putu za Oz u režiji Olivere Viktorović Đurašković

Mališani će u Kruševačkom pozorištu do Bogojaljenja moći da uživaju u sedam predstava, od čega je šest gostujućih, a svaka predstava igrać se u dva termina, od 17. i 19. časova. Ulaznice su u prodaji po ceni od 250 dinara, a cena komleta za 7 predstava je 1400 dinara.

Do kraja Festivala, deca će moći da uživaju u predstavama Vasilisa prekrasna Narodnog pozorišta Užice, Srebrni car, Prvog prigradskog pozorišta Lazarevac - Puls teatar, Razmaženi princ, Narodnog pozorišta Leskovac i Mulan Pozorišta za decu i mlade Kragujevac.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.