NavMenu

"Milšped" postao logistički partner "Podravke" u Srbiji

Izvor: eKapija Ponedeljak, 14.02.2011. 15:02
Komentari
Podeli

Kompanija "Milšped", regionalni lider u pružanju logističkih usluga i partner velikih svetskih brendova, sklopila je Ugovor o pružanju usluga skladištenja i distribucije sa "Podravkom" u Beogradu. Kako je naveo "Milšped", ugovor predstavlja nadogradnju dugogodišnjeg poslovnog poverenja i saradnje u segmentu međunarodnog transporta i usluga carinskog posredovanja.

"Podravka" se ubraja među vodeće prehrambene kompanije jugoistočne Evrope i poznata je po visokvalitetnim proizvodima koji su spoj dugogodišnje tradicije i modernih tehnoloških procesa. Poverenje njenim proizvodima poklanjaju potrošači u 40 zemalja sveta, a u Srbiji su zastupljeni od 2001. godine.

- Značaj i potencijal celokupnog projekta ove dve kompanije se nalazi u kreiranju jedinstvenog sistema distribucije sa 350 isporuka dnevno širom Srbije kao i strogo kontrolisanje procesa skladištenja i distribucije prehrambrenih proizvoda "Podravke", u skladu sa međunarodnim standardima - navedeno je u saopštenju "Milšpeda".

Kreiranjem fleksibilne distributivne mreže, koja na dnevnom nivou dostiže broj od 3.200 isporuka, "Milšped" je projektovao savremen i inovativan sistem skladištenja i distribucije i na taj način učvrstio svoj portfolio u ovom domenu poslovanja.

- Zahvaljujući ovakvom načinu realizacije "outsourcing" usluga koji se sprovode u okviru najsavremenijeg informacionog sistema, "Milšped" će postaviti nove kriterijume na polju logističkih usluga u prehrambrenoj industriji i omogućiti optimalno korišćenje svojih resursa budućim klijentima - stoji u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.