Izvor: eKapija | Petak, 10.02.2006.| 13:47
Izdvojite članak Odštampajte vest

Intergeo East, veliki skup firmi koje se bave geodezijom, upravljanjem zemljištem, geoinformacijama, građevinarstvom i zaštitom životne sredine, Beogradski sajam, 22-24.02.2006

INTERGEO EAST kao regionalni sajam INTERGEO, po treći put (Beograd – 2004., Zagreb -2005., Beograd – 2006.) dovodi 95% market lidera u okviru tehnologije i informacionih sistema u oblastima upravljanja zemljištem, geoinformacijama, građevinarstva i životne sredine.

U Beogradu će svoj program predstaviti 80 firmi iz 17 zemalja na 3000 m2 izlagačkog prostora hale 3 Beogradskog sajma. Na ovogodišnjem sajmu očekuje se više od 4000 stručnjaka iz zemlje i inostranstva.

U okviru projekta održava se, kao prateća manifestacija, međunarodna konferencija INTERGEO EAST na kojoj će biti podneto preko 70 referata vodećih eksperata sveta sa posebnim osvrtom na dostignuća u zemljama jugoistočne Evrope.

Detaljni program konferencije kao i svih informacija vezanih za sajam možete pogledati na www.intergeo-east.com.

Organizator sajma je vodeća nemačka sajamska kompanija HINTE GmbH iz Karsruea, uz podršku:

- AUMA (Udruženje nemačke sajamske industrije),

- GTZ (Nemačko udruženje za tehničku saradnju) koje podržava implementaciju projekata u jugoistočnoj Evropi,

- Republički geodetski zavod Srbije – strateški partner u realizaciji projekta s obzirom na značaj projekata koji se realizuju u Srbiji uz podršku Svetske banke.

Takođe Sajam i konferenciju podržava Ministarstvo za kapitalne investicije Republike Srbije.

INTERGEO EAST se realizuje kao jedna od značajnih manifestacija Beogradskog sajma koja se od ove godine svrstava u redovan program manifestacija.

Izvršna organizacija poverena je firmi CONGREXPO koja koordinira projekte za jugoistočnu Evropu čime obezbeđuje strateški razvoj domaće industrije u okviru tržišta jugoistočne Evrope.

U okviru sajma INTERGEO EAST, 23. februara, uz učešće Ministarstva za kapitalne investicije, Republičkog geodetskog zavoda i GTZ, organizovaće se, za predsednike opština, info forum u kome će biti prezentirani projekti od značaja za dalje aktivnosti opština u ovoj oblasti.

Predsednici opština će zatim uz pratnju predstavnika RGZ obići Sajam.

Sajam i konferencija INTERGEO EAST 2006 se održava od 22. do 24. februara. Konferencija počinje 22. februara, a dvodnevni sajam dan kasnije.

Više detalja o ovom skupu možete dobiti i na ++381 11 2686 024 i 655 559

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.