Izvor: eKapija | Petak, 10.02.2006.| 10:35
Izdvojite članak Odštampajte vest

Esotech Velenje iznenadio članove Slovenačkog poslovnog kluba koncertom Anje Bukovec (violina) i Janeza Dovča (harmonika) - sjajna prezentacija

Dmitar Polovina

Na tradicionalnom mesečnom skupu Slovenačkog poslovnog kluba, koji je održan 09.02.2006 firme Esotech iz Velenja iskoristila je svoje vreme za komercijalnu prezentaciju na vrlo originalan način. Jednostavno, ljudi su goste uputili na svoj sajt www.esotech.si i najavili da će tamo videti njihove evidentne uspehe u borbi protiv zagađenja čovekove okoline. Kratko su ispričali o Slovenačkom ekološkom klasteru GIZ-SEG, a posmatrače ubedili da to što rade, rade iz srca, jer potiču iz Velenja, koje je nekada bilo teška, crna ekološka rupa Evrope. Firma je i krenula iz ideje da pomogne sebi, deci, svojoj firmi, gradu, Gorenju (odakle su i potekli). Uspeli su, a i tu su napravili dobar štos - ministru energetike Republike Srbije, Radomiru Naumovu, poklonilu su cvetove trešnje koje poslednjih godina cvatu u njihovoj okolini.

Članovi kluba dobili su i lep poklon - koncert odličnih slovenačkih umetnika Anje Bukovec (violina) i Janeza Dovča (harmpnika) :

Dmitar Polovina

Dmitar Polovina

Dmitar Polovina

Dmitar Polovina

Svi su bili prijatno iznenađeni, a među njima i predsednik kluba Vladimir Kravčuk.

Vladimir Kravčuk

Potpredsednik kluba Dmitar Polovina je potom podsetio na plaćanje članarine.

Dmitar Polovina

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.