NavMenu

CBS International dobitnik svetski prestižnog priznanja za enterijer poslovnog prostora

Izvor: PR Četvrtak, 29.12.2022. 15:18
Komentari
Podeli
CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe, dobitnik je nagrade Saint Gobain Gypsum Trophy Srbija 2022 u kategoriji non-residential, odnosno za enterijere izvedene u poslovnim objektima. CBS International HQ površine 1.000 m2 se nalazi u najnovijoj zgradi u kompleksu Airport City Beograd na 11. spratu.

U skladu sa novim trendovima, cilj je bio stvaranje ekološki prihvatljivog i efikasnog radnog okruženja koje će biti funkcionalno i komforno, a isto tako i inspirativno - ono koje podstiče kreativnost i produktivnost zaposlenih, timski duh i pozitivnu radnu atmosferu. Korišćeni su inovativni Rigips sistemi, ekološko prihvatljivi materijali, ergonomski nameštaj, reciklirani nameštaj, LED rasveta, prirodno zelenilo...

Dizajn je kreirao i implementirao CBS International Project Management & Design tim arhitekata, specijalizovanih za dizajn i organizaciju kancelarijskog prostora u skladu sa savremenim poslovanjem kompanija.

- Najveći izazov prilikom definisanja strategije radnog mesta predstavlja upravo fleksibilnost prostora koji treba da odgovara svim zaposlenima bez obzira na generaciju kojoj pripadaju, a da sve bude uklopljeno u kompanijski brending. Verujemo da smo postigli savršen balans između ta dva - reči su Silvije Đurić, Direktorke sektora za upravljanje projektima CBS International.


Saint-Gobain Gypsum Trophy je događaj koji nagrađuje spoj inženjerskih veština i kreativnosti, a organizatori su se posebno zahvalili na promovisanju suve gradnje kao materijala budućnosti. Njihovom primenom unapređuje se zaštita životne sredine, energetska efikasnosnost, akustične performanse, lakša i brža ugradnja, dugotrajnost i ušteda svih resursa.

Kompanija Saint-Gobain je globalni lider u modernoj i održivoj gradnji, a u decembru je održano tradicionalno takmičenje Saint-Gobain Gypsum Trophy Srbija i Crna Gora 2022. Reč je o najprestižnijem takmičenju u ovoj oblasti na svetu, a prvi put je organizovano u Parizu 1998. godine. Danas ovo takmičenje broji preko 30 zemalja učesnica sa 70 projekata širom sveta i 350 učesnika.

Dva pobednička projekta sa tržišta Srbije i Crne Gore očekuje uzbudljivo putovanje i svečanost koja će se održati 28. aprila 2023. godine u Atini, na kojoj će projekti biti prezentovani sa pobednicima iz čitavog sveta i takmičiti se za prestižne nagrade.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.05.2023.  |  Energija, Industrija, Građevina

EPS priprema rekonstrukciju Vlasinskih hidroelektrana - Radni vek duži za 40 godina, sistem jači za oko 8 MW

AD Elektroprivreda Srbije podnela je Ministarstvu zaštite životne sredine Zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu projekta rekonstrukcije proizvodnih agregata i prateće opreme za Vlasinske hidroelektrane. Predmet projekta jeste rekonstrukcija proizvodnih agregata, pratećih i pomoćnih elektromašinskih sistema agregata i elektrane, hidromehanička oprema i oprema upravljanja na objektima Vlasinskih elektrana: HE

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.