NavMenu

Pojačan Upravni odbor Nemačkog privrednog udruženja

Izvor: eKapija Četvrtak, 10.02.2011. 08:34
Komentari
Podeli

Nemačko privredno udruženje u Beogradu, koje usko sarađuje sa Delegacijom nemačke privrede za Srbiju i Crnu Goru, zakazalo je za danas (10. februar 2011. godine), svoj redovni i tradicionalni "Members Dinner" u beogradskom hotelu "Hyatt" za rukovodioce mnogobrojnih kompanija koje su članice Udruženja.

Tom prilikom prvi put u ovoj godini prethodiće sastanak dopunjenog Upravnog odbora koji sačinjava 7 članova i to: Ernst Bode, predsednik UO (Messer Tehnogas), Michael Šmit (direktor Delegacije nemačke privrede), Volfram Hajniš (Hemofarm Stada), Dirk Pophanken (Panasonic Electric Works Vossloh-Schwabe Serbia d.o.o.), Bojan Predojević (Profine Group Srbija), Tomas Time (Commerzbank Srbija) i Aleksandar Tojč (Adria Media Serbia).

Jedna od prioritetnih tema na sastanku biće odobravanje ovogodišnjih brojnih i značajnih aktivnosti Udruženja kao i prijem novih članova.

Specijalni gosti iz oblasti privrede na tradicionalnom skupu u hotelu "Hyatt", koji je predviđen isključivo za članice Udruženja, biće Dragomir Marković, generalni direktor Elektroprivrede Srbije (EPS), koji će izlagati na temu "Strategija Elektroprivrede Srbije i mogućnosti saradnje sa nemačkom privredom" i dr Jirgen Velšof, iz kancelarije Nemačke razvojne banke u Srbiji (KfW), koji će govoriti na temu "Zajednički projekti sa EPS-om u energetskoj oblasti".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.