NavMenu

Vodeća konsultantska kuća za nekretnine u regionu - CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe - promoviše nove partnere u Srbiji

Izvor: PR Ponedeljak, 19.12.2022. 10:22
Komentari
Podeli
Vodeća konsultantska kuća za nekretnine u regionu – CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe, imenovala je sedmoro članova tima u partnere - Milicu Nikolić, Marka Radulovića, Nenada Suzića, Minu Kalezić, Srđana Teofilovića, Tamaru Kostadinović i Gorana Živkovića, koji su deo kompanije skoro od njenog osnivanja.

- Imao sam sreću da upoznam zaista posebne ljude, koji su svojom čestitošću na prvom mestu, pa onda znanjem i velikim radom, učinili da budemo apsolutni lider u svom poslu i postojani u svemu za nas vrednom. Uspeli smo da budemo pravi partner u pravo vreme mnogim firmama, investitorima, bankama i pojedinačnim klijentima, kao i da doprinesemo njihovom uspehu. Radeći sa Milicom, Markom i Nenadom od 2007. godine, Minom, Srđanom i Tamarom od 2008. godine i Goranom od 2009, u najmanju ruku mogu reći da ih poznajem kao ljude i da sa posebnim ponosom mogu da objavim da njih sedmoro postaju Partneri u kompaniji CBS International - rekao je Dragan Radulović, CEO CBS Grupe.

Milica Nikolić, Direktor za ključne klijente u kompaniji, dugi niz godina je bila glavni partner mnogim internacionalnim i lokalnim kompanijama pri pronalaženju pravog kancelarijskog prostora, a kako je izuzetan stručnjak u ovom sektoru, ona nastavlja da bude prvi izbor klijenata kada je njihov poslovni prostor u pitanju.

Marko Radulović, Direktor sektora za izdavanje stambenih nekretnina, vrstan je poznavalac stambenog tržišta i u domenu izdavanja veoma je često ključni faktor kada strani državljani, zaposleni u predstavništvima ili inostranim kompanijama, nalaze svoj dom u Srbiji. Iz tog razloga za njega je posao često mnogo više od toga, s obzirom da je na taj način deo privatnih života svojih klijenata.

Takođe, Nenad Suzić kao Direktor sektora procena i razvojnog konsaltinga, nemerljiv doprinos daje svojom ekspertizom i dugogodišnjim iskustvom, jer je stručna i realna procena jedan od prvih koraka kod transkacija bilo koje vrste nekretnina. Preko 20 godina karijere i učestvovanje u više od 7.500 instrukcija za procene, govore da je Nenad prepoznat kao jedan od najboljih procenitelja na tržištu.

CBS International je, može se reći, prvi uveo na tržište uslugu ekskluzivnog zastupanja u sektoru stambenih nekretnina u Srbiji, koja obuhvata široku paletu usluga od savetovanja do uspešne realizacije, a Mina Kalezić već duži niz godina besprekorno vodi sektor prodaje i marketinga u ovom domenu. Izuzetan je poznavalac kako kupaca, tako i stambenog tržišta, te ne čudi činjenica da je prvi izbor investitora za saradnju. Mina svoj posao nekada vrlo lično i emotivno doživljava, jer je deo tako važne životne odluke kada klijenti biraju i kupuju svoj budući dom.

Srđan Teofilović je, kao Direktor sektora tržišta kapitala i investicionih usluga, neko čije znanje i iskustvo želite kada su u pitanju investicije velikih razmera. Srđan je vrsni stručnjak u svojoj oblasti i bio je važan učesnik nekih od najvećih investicionih transkacija u regionu.

Tamara Kostadinović je višegodišnji Direktor sektora za istraživanje tržišta i neko ko zasigurno najbolje poznaje tržište svih vrsta nekretnina u regionu, te su izveštaji koje ona radi sa svojim timom neprocenjivi alat za investitore pre donošenja odluke o ulasku u projekat i osnov za njegovu uspešnu realizaciju.

Goran Živković, direktor CBS International kompanije, ostvaruje besprekorne poslovne rezultate dugi niz godina. Goran je angažovan na svim najvećim projektima i sarađuje sa velikim klijentima kojima kompanija pruža usluge. U karijeri dugoj preko 20 godina u svim segmentima tržišta nekretnina, tokom koje je svaka godina bila uspešnija od prethodne, Goran je izuzetno važna karika u razvoju kompanije, širenju biznisa i palete usluga u Srbiji i regionu.

CBS International navršava 15 godina svog postojanja sa najboljim rezultatima od osnivanja kompanije. Sa kancelarijama u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji, gore pomenuti partneri sa svojim lokalnim timovima poznaju tržište izvanredno i lideri su u svojim oblastima. Oni su od velike važnosti za klijente, investitore, kupce i zakupce čije poslovanje zavisi od tačnih informacija, kvaliteta usluge i individualnog pristupa sa jedne, a sa druge strane, imajući u vidu pokrivenost cele regije, za očekivati je da će se ovakav uspeh nastaviti i u godinama koje dolaze.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.09.2023.  |  Energija, Građevina, Zdravstvo

Srbija i Francuska potpisale četiri sporazuma u oblasti energetike, infrastrukture i medicine

Srbija i Francuska potpisali su nekoliko dokumenata u oblastima energetike, infrastrukture i medicine: - Finansijski protokol između Vlade Srbije i Vlade Francuske o saradnji u oblasti finansiranja uvođenja opšte automatizacije upravljanja elektrodistributivnom mrežom u Srbiji; - Sporazum o saradnji između Infrastruktura železnica Srbije, Francuske agencije za razvoj i Francuske železnice; - Pismo o namerama između kompanije Buig,

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.