NavMenu

Hausmajstor Beograd nudi profesionalno održavanje poslovnih i stambenih objekata

Izvor: Promo Petak, 09.12.2022. 10:08
Komentari
Podeli
(Foto: Hausmajstor)
Kompanija Hausmajstor Beograd predstavlja tim profesionalaca sa velikim iskustvom u profesionalnom održavanju poslovnih i stambenih objekata.

- Kao mlada i dinamična firma usluge koje pružamo našim klijentima su periodične kontrole i servisi, redovne preventivne preglede i konsultantske usluge, usluge planiranja kao i hitne intervencije. Štedimo kompanijama vreme i novac. Hausmajstor tim predstavljaju inženjeri građevinske struke, električari, vodoinstalateri, moleri, keramičari, gipsari, stolari, bravari, higijeničarke... - ističu iz Hausmajstora Beograd.

Kompanija Hausmajstor nudi usluge čišćenja poslovnih objekata i zgrada na teritoriji Beograda.

- Čišćenje objekata i poslovnih zgrada firma Hausmajstor obavlja na visokom nivou u skladu sa zahtevima naših klijenata. Dnevna i periodična čišćenja, ali i generalna i specijalna čišćenja, čišćenja posle izgradnje objekata itd. - dodaju u Hausmajstor Beogradu.

Kako navode usluge održavanja poslovnih objekata obuhvataju čišćenje i pranje podova, radnih površina, pranje prozora, usisavanje , pražnjenje kanti, po potrebi mašinsko čišćenje podova, pranje izloga i drugo.


Čišćenje zgrada obuhvata: generalno čišćenje, čišćenje i pranje podova i stepeništa, čišćenje gelendera, stakala na ulaznim vratima kao i kabine lifta.

Iz Hausmajstor Beograda poručuju da proverite zašto su neke od najeminentnijih kompanija na našim prostorima ukazale im poverenje da se brinu o njihovim objektima.

Kontakt:

veb sajt: hausmajstor.rs
telefon: 069 700 700, 069 700 900
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.