NavMenu

Sajam zimske opreme, turizma i rekreacije Expo-zim do 4. decembra u Beogradu

Izvor: eKapija Četvrtak, 01.12.2022. 15:33
Komentari
Podeli
Sve do nedelje, 4. decembra, ljubitelji zimskih sportova, zimskog ambijenta, snega i planina mogu da na se jednom mestu pripreme za zadovoljstva koja zima nudi i kojima se od zime nadaju.

Već po tradiciji, najveće interesovanje je za nove modele opreme i rekvizita za zimske sportove - skije, cipele, vezove, klizaljke, snoubord, ski-kombinezone, rukavice, kape, naočare i drugo, te za komisionu prodaju, promociju extremnih sportova, usluge ski-servisa, navedeno je u saopštenju Beogradskog sajma.

Razmena zimske opreme jedan je od najčešćih motiva dolaska na Expo-zim, a Sajam su ove godine obogatili i građevinari ponudom apartmana na Kopaoniku i Jahorini.

Za sve posetioce izlagači su pripremili i sajamske popuste i do 50%, čak i za neke ovogodišnje modele artikala.

Nisu zaboravljeni ni profesionalci, jer će u subotu, 3. decembra, od 10 sati biti održan i seminar za instruktore skijanja i snouborda.

Expo-zim se tako 36. put predstavio kao manifestacija u koju se uvoznici, proizvođači, turoperatori, menadžeri zimskih odmarališta, kompanija i prodavnica sportske opreme i odeće, instruktori skijanja i snouborda, ljubitelji penjanja, snežnih parkova, sportska udruženja, sportisti i tehničari-serviseri, osiguravajuća društva, "zimske tehnologije" i svet usluga u ovoj oblasti - apsolutno mogu pouzdati, dodaje se.

Suorganizator, Asocijacija Sport za sve, omogućio je da Expo-zim očuva privlačnost za one koji traže zimsku kombinaciju aktivnog odmora, koristi i zabave. Uz to je ostao direktno i efikasno promotivno sredstvo za velike brendove u ovom sektoru, spona sa krajnjim kupcima i podrška njihovoj radoznalosti i izborima, značajno sredstvo uticaja na ponašanje pri kupovini i zadržavanje tržišta.

Radno vreme Expo-zima је od 10 do 20 sati.

Cena ulaznice je 400 dinara, a parkinga u krugu sajma 150 dinara po satu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.