NavMenu

Raspisan tender za rekonstrukciju beogradskog Kluba poslanika

Izvor: eKapija Četvrtak, 24.11.2022. 11:30
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: AlexeiLogvinovich/shutterstock.com)Ilustracija
Uprava za zajedničke poslove republičkih organa je raspisala javni poziv za izbor najpovoljnijeg izvođača radova na rekonstrukciji i dogradnji ugostiteljsko-rezidencijalnog objekta Klub poslanika smeštenog u Tolstojevoj br. 2 u Beogradu.

Rok za izvođenje radova je 250 dana od dana uvođenje u posao, po pojedinačnom ugovoru, a nije navedena rocenjena vrednost.

Pre početka izvođenja radova izabrani izvođač je obavezan da demontira svu ugostiteljsku opremu, bezbednosne sisteme i iste postavi na lokaciju koju mu odredi naručilac (sva oprema biće postavljena u SIV-u 3 i Palati Srbija) - navodi se u tenderskoj dokumentaciji.

Pored toga potencijalni izvođač će biti obavezan da: vrši besplatno servisiranje i održavanje ugrađene opreme i sistema za vreme trajanja garantnog roka; izvrši obuku korisnika za rukovanje svim ugrađenim sistemima i opremom; obezbedi uputstva (sa prevodom) za ugrađenu opremu; da izradi PIO (projekta izvedeog objekta) ukoliko izvedeno stanje odstupa od PZI (projekta za izvođenje).

Osim radova na rušenju i demontaži postojećih zidova, nadstrešnica, plafona, predviđeni su zemljani, betonski i zidarski radovi, zatim izolaterski, keramičarski, limarski , kamenorezački, bravarski i drugi. Planirana je i obnova i uređenje dvorišta, kao i opremanje kuhinje.

Ponude se podnose do 9. decembra, a detalji su dostupni OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.