NavMenu

Logosoft predstavlja cyber sigurnosna rešenja

Izvor: eKapija Petak, 02.12.2022. 08:44
Komentari
Podeli

(Foto: Logosoft)
Digitalizacija prožima sva područja života, rada i poslovanja, a važnost informacijske i cyber sigurnosti u stalnom je porastu. Cyber sigurnost je pitanje s kojim se mora suočiti praktično svaka kompanija jer su cyber napadi postali svakodnevna pojava te bi ovu prijetnju trebalo ozbiljno shvatiti. Cyber napad se može dogoditi bilo kojoj kompaniji, u bilo kojem trenutku i ako uspije, nažalost, šanse za oporavak poslovanja su jako male. U nastavku pogledajte nekoliko rješenja, koja smo pripremili za vas kako biste na što efektivniji način zaštitili svoje poslovanje.


Implementacija security software-a, firewall-a i spam filteringa

Napadi nove generacije se rijetko mogu detektovati klasičnim anti-virus i anti-malware alatima. Tehnike prodora u sisteme su danas takve da liče na regularne aktivnosti, a sve više se koriste i tzv. file-less pristupi pa klasični metodi zaštite nisu efikasni. Na napade nove generacije se mora odgovoriti zaštitnim tehnologijama nove generacije, koje umjesto klasičnog skeniranja sumnjivih fajlova tragaju za neuobičajenim ponašanjem korisnika, procesa i dešavanja u radnoj memoriji. Ovakav pristup omogućava da se napad detektuje na vrijeme, a radna stanica izoluje prije nego se napravi realna šteta. Iz Logosoft ponude izdavajamo sledeći software: Microsoft Defender for Endpoint, Microsoft Defender for Identity, Microsoft Defender for Office 365, kao i Fortinet firewall-e prilagođene kompanijama svim veličina.


Offline backup podataka

Pravljenjem backup-a vaših poslovnih podataka i podataka koji se nalaze na vašoj web-stranici će vam pomoći prilikom procesa oporavka od cyber napada, ukoliko on bude uspješan. Preporučujemo implementaciju offline backupa na lokaciji koja je izvan vaše kompanije, u Logosoft Data centru, koji ima implementirane cyber sigurnosne mjere.


Implementacija passwordless ili multifaktorske autentikacije

Upravljanje lozinkama je od ključnog značaja kada je u pitanju zaštita vaših uređaja. Preporučujemo multifaktorsku ili passwordless autentikaciju, kako biste u potpunosti zaštitili korisničke račune od krađe. Lozinke više nisu dovoljne i ne bi smjele biti jedini način zaštite korisničkih identiteta. Kredibilna istraživanja pokazuju da je više od 70% uspješnih cyber napada bazirano na krađi ili kompromitovanju korisničkih identiteta. Iz Logosoft ponude izdvajamo Yubikey sigurnosne ključeve s kojima možete implementirati passwordless autentikaciju.


Edukacija kao prevencija cyber napada

Sposobnost da što ranije otkrijete cyber napad je od vitalnog značaja za zaštitu vaše kompanije od takvih cyber prijetnji. Svoje zaposlene možete obučiti u skladu sa aktuelnim oficijelnim edukacijskim linijama za cyber sigurnost. Iz Logosoft ponude izdvajamo specijalizovane oficijelne Microsoft kurseve – edukacijska linija Security, Compilance and Identity, u organizaciji Logosoft Edukacijskog centra, a u mogućnosti smo održati i radionice na teme u skladu s Vašim potrebama.

Logosoft d.o.o. Sarajevo je u mogućnosti ponuditi tehnička rješenja i konsultantske usluge za sve prethodno navedene mehanizme zaštite od malicioznih cyber napada. Više od 27 godina iskustva nam omogućava da svakom klijentu preporučimo i implementiramo zaštitu u skladu sa aktuelnim svjetskim standardima.

Preduzmite ono što je neophodno i reagujte proaktivno. Takav pristup je mnogo bolji i jeftiniji od reaktivnog.

Osjećajte se sigurno, danas! Logosoft donosi novu generaciju sigurne poslovne povezanosti sa svijetom!

Za više informacija posjetite www.logosoft.ba ili nam pišite na prodaja.biz@logosoft.ba

Vaš Logosoft

Kompletan sadržaj tematskog biltena "Digitalna transformacija – Putokaz za eBudućnost" možete pogledati OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.