NavMenu

Zrenjanin raspisao poziv za dodelu energetskih vaučera

Izvor: eKapija Ponedeljak, 14.11.2022. 09:17
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/Geralt)Ilustracija
Grad Zrenjanin raspisao je javni poziv za dodelu energetskih vaučera, čija vrednost iznosi 15.000 dinara, a može se ostvariti za utrošenu električnu energiju, gas ili isporučenu toplotnu energiju putem sistema daljinskog grejanja.

Realizuje se tako što će Grad Zrenjanin prenos sredstava vršiti isključivo snabdevačima energenata, navedenim u zahtevu korisnika kome je rešenjem utvrđeno pravo na subvenciju.

Glavni uslovi su da podnosilac prijave za domaćinstvo ima minimum šest meseci prebivalište na teritoriji Zrenjanina i da ukupan mesečni prihod, umanjen za poreze i doprinose, po članu porodice, ostvaren u tri meseca koji prethode mesecu u kom je podnet zahtev, ne prelazi iznos od 25 hiljada dinara, navedeno je na zvaničnom sajtu grada.

Rok za podnošenje prijava je 1. decembar 2022. godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

03.12.2023.  |  Građevina

Kompleks Marina Dorćol imaće skoro 200.000 m2 BRGP, 564 stana, 39 lokala, 68 poslovnih apartmana, dva vrtića... - Podnet zahtev za zelenu dozvolu za gradnju (FOTO)

Za gradnju Marine Dorćol, Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Gradske uprave grada Beograda je krajem septembra izdao lokacijske uslove, a sada je investitor, kompanija Sebre Marina Dorćol podnela Sekretarijatu za zaštitu životne sredine zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu. Predviđena zona gradnje nalazi se u najstarijem gradskom jezgru i obuhvata prostor bivše industrijske zone Marine Dorćol

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.