NavMenu

Besplatni kursevi za organizacije, preduzeća i preduzetnike u sklopu DanubePeerChains projekta

Izvor: eKapija Petak, 11.11.2022. 14:43
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Kevin Phillips from Pixabay)Ilustracija
Univerzitet u Beogradu učestvuje u projektu DanubePeerChains u okviru kojeg se implementiraju aktivnosti koje imaju za cilj osnaživanje organizacija, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, kroz edukaciju i sticanje novih veština iz oblasti digitalizacije i digitalne transformacije.

Jedna od aktivnosti podrazumevala je kreiranje onlajn baze kurseva iz oblasti povezanih sa digitalnom transformacijom, kao što su ljudski resursi, tehnologija, organizacioni aspekti, razvoj validnih poslovnih prilika, i slično. Razvijeno je devet kurseva sa skoro 20 podoblasti i 98 edukativnih video snimaka, prenosi portal preduzetnistvo.gov.rs.

Kursevi su namenjeni predstavnicima kompanija, organizacija i institucija koje žele da integrišu nove industrijske tehnologije u svoje poslovanje uz minimalan rizik, zaposlenima u kompanijama koje razvijaju nove industrijske proizvode i usluge, ali i svima koji žele da nauče više o digitalizaciji i integrisanju digitalnih rešenja u poslovanje.

Kursevi će pomoći organizacijama u procesu digitalne transformacije i razvijanju plana za istu, kreiranju agilnog okruženja, izgradnji organizacionih mreža neophodnih za rešavanje složenih izazova transformacije i povećanju konkurentnosti.

Celokupna baza kurseva je potpuno besplatna, a svi koji žele da poslušaju kurseve mogu se registrovati OVDE. Nakon registracije dobija se potvrdni e-mail sa kredencijalima za pristup bazi.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.