Izvor: eKapija | Sreda, 26.01.2011.| 14:13

Uspešan nastup kompanije "Mozzart" i "Triple Crown" na najvećem sajmu igara na sreću ICE 2011 u Londonu

(Foto: mozzart sport)

Najveći sajam igara na sreću na svetu otvoren je u Londonu uz učeštvovanje skoro dve stotine izlagača sa svih kontinenata. Jedan od najzapaženijih nastupa i ove godine imaju srpske kompanije "Mozzart" i "Triple Crown" sa novim elektronskim ruletom inovativnog dizajna koji potpisuje jedan od naboljih industrijskih dizajnera današnjice Karim Rashid.

Ove godine, rulet "Triple Crown" je predstavljen sa dodatnim atraktivnim baldahinom i ekranima na kojima se prikazuje detaljna statistika odigranih brojeva na ruletu, a pažnju je privukao i model nove igračke stolice za rulet koja dosledno prati dizajnersku liniju ruleta.

(Foto: mozzart sport)

Osim nesvakidašnjeg i funkcionalnog dizajna, rulet "Triple Crown" privlači pažnju stručnjaka krajnje inovativnim tehničkim rešenjima sa tri aktivna točka i proširenim mogućnostima za igru.

Podršku sajamskom nastupu predstavnika naše industrije igara na sreću dao je i savetnik za ekonomska pitanja ambasade Srbije u Velikoj Britaniji, Saša Uzelac, koji je boravio na štandu kompanije "Mozzart" već prvog dana sajma interesujući se za detaljne karakteristike ponude srpskih kompanija radi sagledavanja plasiranja tih ponuda na tržište Velike Britanije.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.