NavMenu

Festival morskih specijaliteta "Dani Ade Bojane" od 11. novembra do 11. decembra u Zemunu

Izvor: PR Sreda, 09.11.2022. 08:43
Komentari
Podeli
(Foto: Unsplash/Farhad Ibrahimzade)
Tradicionalno u ovo doba godine renomirani riblji restoran "Sent Andrea" organizuje festival izvornih morskih specijaliteta "Dani Ade Bojane".

Svakog dana na trpezu restorana Sent Andrea stizaće sveži ulovi lokalnih ribara sa ušća reke Bojane u Jadransko more, koje će na tradicionalan način pripremati šefovi kuhinje ovog restorana i njihove kolege iz čuvenog restorana Ćićkova čarda sa Ade Bojane.

Pored najcenjenijih vrsta morske ribe i plodova mora na trpezi restorana Sent Andrea naćiće se i brodet od jegulje, ulcinjske skakavice, lice, luc, gof.


Tokom festivala sa zemunske obale Dunava širiće se morska atmosfera, a goste će grejati čuvena riblja čorba pripremljena po dobro čuvanom receptu kulinarskih majstora sa Ade Bojane.

Festival "Dani Ade Bojane" svojim jedinstvenim konceptom svakako donosi ono najbolje što Ada u gastronomskom smislu nesebično daje. Zahvaljujući svom, od civilizacije izolovanom, položaju i jedinstvenom prirodnom ekosistemu, Ada Bojana je pravi raj za sve one koji cene kvalitetnu morsku ribu i plodove mora. Nadaleko poznata ponuda njenih restorana, sada je zahvaljujući manifestaciji "Dani Ade Bojane" dostupna i Beograđanima.


Restoran Sent Andrea nalazi se na Zemunskom keju, a rezervacije su moguće na broj telefona 011 210 55 65.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.