NavMenu

RAV poziva firme iz sektora metala, gume, plastike i elektronike na Dan dobavljača

Izvor: eKapija Ponedeljak, 31.10.2022. 15:40
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pavel L Photo and Video/shutterstock.com)Ilustracija
Razvojna agencija Vojvodine (RAV) pozvala je proizvodne kompanije iz Srbije i regiona da se prijave za učešće na događaju Dan dobavljača 2022, koji će se 22. novembra održati u Kongresnom centru "Master" u Novom Sadu, sa početkom u 9 časova.

- Događaj će okupiti domaće kompanije, strane investitore koji posluju u Srbiji, kao i strane kompanije iz sledećih industrija: metal, guma, plastika, elektronika. Očekujemo 200 i više učesnikа iz vodećih kompаnija iz Srbije i inostrаnstvа. Neke od kompanija koje su se do sada prijavile su: Ametek Srbija, BMTS Technology Srbija, Dana Hungary Ltd., ElevenEs Srbija, Modine SRB, Nidec Electric Motor Srbija, Stellantis FCA, Toyo Tire Srbija, i mnoge druge - saopštili su iz RAV-a.


Lista do sada prijavljenih kompanija, ostale informacije u vezi sa ovim događajem, kao i mogućnost prijave, nalaze se na veb stranici "Dan dobavljača". Zа učešće nа ovom dogаđаju ne plаćа se kotizаcijа.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.05.2024.  |  Energija

Izraelska kompanija Nofar Energy u Adi počela gradnju najveće solarne elektrane u Srbiji - Projekat vredan 25 mil EUR

Nofar Energy postavio je kamen temeljac za najveću solarnu elektranu u Srbiji. Projekat je vredan 25 mil EUR sa procenom godišnje proizvodnje električne energije od 33.150.000 kWh. Danas je izraelska kompanija Nofar Energy postavila kamen temeljac za dve solarne elektrane kapaciteta 26 MW. Po ukupnom kapacitetu, ovo je najveći solarni park koji bi trebalo da bude priključen na mrežu do kraja godine. Ovim činom počinje izgradnja dve

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.