Izvor: Danas | Petak, 04.03.2005.| 12:00
Izdvojite članak Odštampajte vest

Beograd, Institut lepote "Ingrid Mije" - tretmani na bazi kavijera

U Beogradu  je nedavno otvoren Institut lepote ``Ingrid Mije`` koji nudi  visokokvalitetne tretmane, pruža  jedinstven ugođaj  i daje svetske rezultate. U ovom Institutu lepote,  izdvajaju se četiri linije za negu lica i tela, tako da svaka  dama zavisno od tipa kože može da  da dobije  adekvatan tretman.

 

Posebnu  pažnju zaslužuje luksuzni tretman  lica, vrata i dekoltea na bazi prirodnog  kavijara ``perl de kavijar`` i on je  namenjen damama u zrelim dobu. Ova  linija zahvaljujući visokoj  koncentraciji kavijara, kombinovanim sa  morskim ekstratima, pruža regenerativnu negu za sve tipove kože sa borama. Takođe, služi kao najbolji  odstranjivač šminke, odličan je za suvu kožu, podmlađavanje vrata i dekoltea.

 

Linija ``sors pjur`` namenjena je  mladim damama, a nezamenjiva je  kod problematičnih i masnih koža,  dok se preparati ``bio elita``  preventivna linija koja je namenjena  sprečavanju starenja kože. Ovi preparati sadrže čista esencijalna i prirodna  biljna ulja,  ekstrat cveća, biljaka  i voća koji smiruju kožu, zatežu je  i suzbijaju  sjaj masne kože.

 

Pored nege lica u ovom Institutu  su u ponudi tretmani za telo  zasnovani na principu ``termičkog šoka`` toplo hladno, koji u prvoj fazi  promene podrazumeva saunu  efekat-stimuliše cirkulaciju i smanjenje masne naslage, dok je druga faza  nazvana ledeni efekat. Ona podstiče eliminaciju toksina i tečnosti.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.