NavMenu

Konferencija na temu "Mašine i postrojenja za drvnu i drvnoprerađivačku industriju i industriju nameštaja u Srbiji" 11. oktobra u Beogradu

Izvor: eKapija Nedelja, 02.10.2022. 10:10
Komentari
Podeli
(Foto: Dmitry Kalinovsky/shutterstock.com)
Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija), pod pokroviteljstvom Ministarstva za ekonomiju i zaštitu klime SR Nemačke, organizuje stručnu konferenciju na temu "Mašine i postrojenja za drvnu i drvnoprerađivačku industriju i industriju nameštaja u Srbiji" koja će se održati u utorak 11. oktobra 2022. godine sa početkom u 10 sati (početak registracije od 9:15 časova), u hotelu Metropol u Beogradu.

Imaćete priliku da saznate više o trendovima u drvnoj i industriji nameštaja u Nemačkoj i Evropi, kakvo je stanje drvnoindustrijskog sektora u Srbiji i sa kojim izazovima se suočava, kakva je tehnološka opremljenost domaćih preduzeća i koje mogućnosti preduzeća imaju u pogledu finansiranja u pomenutoj branši.

Učešće na konferenciji je besplatno, uz obezbeđen simultani prevod. Program konferencije, kao i profile nemačkih kompanija koje će biti deo delegacijskog putovanja možete pogledati OVDE.

Za konferenciju možete da se prijavite do petka, 7. oktobra 2022. godine.

- Ukoliko imate pitanja, možete nas kontaktirati na mejl adresu: jevremovic@ahk.rs ili putem telefona: 060/0202819. U slučaju da ste zainteresovani da se sastanete sa nekom od nemačkih kompanija u okviru B2B-sastanaka, molimo vas da to naznačite prilikom registracije - navode iz AHK Srbija.

Program konferencije potražite i ispod teksta.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.